tirsdag den 28. februar 2012

Mere Minecraft....

Albert har også fået et par 'Minecraft' bukser. Jeg har taget udgangspunkt i det efterhånden godt gennemtærskede mønster fra Alt om Håndarbejdes Symagasin 11/11. Egentlig er mønstret til piger, men med lidt småjusteringer, så holder det også til en dreng - eller det gør det så ikke.....i hvert tilfælde ikke hvis man vælger at sy modellen op i stof med nul stretch til en karatedreng. På den anden side, så kan det måske fungere som et kommende scoretræk; 'Se hvad jeg kan.....rrrrrriiiiiitsssssccccchhh - I'm sexy and I know it'! Hvis skridtsømmen skal holde, så kræver et altså lidt stræk, skulle vi hilse og sige!!

'Moves Like Jagger'



'Min storebror er bare så stærk....og sej....og mega god til at danse....'



 Double Trouble

mandag den 27. februar 2012

Maybe he's born with it.....

Min (nu tidligere) veninde er ikke så lidt flabet for tiden! Nåmen, jeg deler gerne min læbestift, Mr. Cullen. Og du kan også få fancy pants, unge mand - Fru Christensen er øjensynligt ikke interesseret i flere!!!


Jeg har trukket en vinder af rockprinsessetylskørtet. Den heldige er Michelle med bloggen Æblekind, som skrev kommentar nr. 37. Smider du mig en mail, Michelle?

lørdag den 25. februar 2012

New Balance

Jeg har just købt dette par til Bertram - model KE420 - men må desværre erkende, at de både er for brede og for lange til hans klejne fod. Bæ. Kunne det være noget for et blog-barn derude? Str. 33. Prisen er kr. 429,- + porto.


fredag den 24. februar 2012

Glitter Giveaway

Et lille skørt lavet af mine glitrende sorte rester pyntet med leopardbånd. Str. - tja, tjo - 3-6 år eller deromkring. Slå-om model, der lukkes med trykknapper.

Perfekt til rockstjerneprinsesser :-)

Vinderen udtrækkes på søndag d. 26. februar.

Smid en lille hilsen - så er du med.

kh
Trine

tirsdag den 21. februar 2012

'Ellers er det snyd for mig - kjole'...

For nyligt syede jeg denne kjole til min kusine. Selvsamme var så letsindig at iføre sig kjolen i weekenden, hvor hun skulle være sammen med sine søstre, og så var der ellers dømt kusine-telefonstorm. Og selvfølgelig skal de andre kusiner ikke snydes, så her er kusine Lones nye kjole. Mørkegrøn twill med sorte detaljer - og en smule sennep.




lørdag den 18. februar 2012

Salg af snitmønstre

Jeg har været ved at rydde op i mine snitmønstre. Jeg er elendig til at organisere og rydde op. Virkelig elendig...en lidt uheldig evne at besidde, når man samtidig er en hamstrer! Langt de fleste af følgende snitmønstre har aldrig været i brug - de er sågar stadig i folie. (Flere af dem sælges, fordi jeg har opdaget, at jeg faktisk har 2 af samme...det her læser du ikke, mand - vel?)

Først et læs Onion mønstre. Jeg er meget begejstret for snitmønstre fra denne producent. Der er udførlige beskrivelser og mange af mønstrene er begynder-venlige. Jeg bruger ofte Onions mønstre som basis, som jeg så tegner om og/eller videre på.

Alle mønstre koster 25 DKK pr stk. 5 for 100 DKK. Priserne er + porto.

Send mig en mail, hvis du er interesseret i ét eller flere mønstre.

Onion voksenmønstre:
Onion 1030 (Slå-om vest)

Onion 3014 (Slå-om nederdel)

Onion 3015 (Mini slå-om nederdel)

Onion 4020 (Bukser med bælte og læg)

Onion 4004 (Løs buks) Dette mønster er pakket ud

Onion 3021 (Slå-om nederdel med vidde)

Børnemønstre fra Onion:

Onion 20024 (Anorak og mulepose 92-128)


Butterick voksen mønstre:

Butterick 5134 (str. ca. 34-40 - amerikansk 6-12)


Vintage mønstre:

Børnemønstre:

Simplicity 5602 (vintage str. 8)

fredag den 17. februar 2012

Kinder Überraschung

Jeg har syet fastelavnskostume til Wilma. Når ret skal være ret har jeg nok syet fastelavnskostume til mig til Wilma. Altså, barnet synes bestemt om sit kostume, men himmelhenrykt, nah. (Hun ville faktisk hellere ha' haft en kjole med kun et ærme - i blå...og det siger hun nu!! Eller et Star Wars kostume - og vi snakker ikke prinsesse Leia.) Det har været skideskægt at lave sådan et prinsesseskrud, så jeg kan godt overtales til at lave en 'med uden ærme' også. Og nu til Kinder Ægget. For under kjolen gemmer sig det fineste fluffy strutskørt i lyserød glimmertyl. Skørtet er en slå-om model med trykknapper og 'diamant'detaljer. Vupti - 1 stk. ballerina.

Prinsessekjole mønsteret er fra Stof og Stil. Stort i str. Jeg har kortet det en del, da jeg ikke ønskede at lave en hellang kjole. Dette er en str. 116 og meget rummelig. Jeg går udfra at det måske er designet således at barnet kan have tøj på under. Skulle jeg bruge mønsteret igen, tror jeg, at jeg vil lave det smallere. Det allermest irriterede og flabede ved Stof & Stils mønstre er, at man kun får en str. med i købet, derfor har jeg vist også kun 2 af deres mønstre på hylderne. Grrr. Kjolen er syet i satin og organza og et enkelt lag glimmertyl. Pimpet med lidt pailletter og sten.

Tylskørtet er eget design. Jeg overvejer at lave en diy. Jeg bruger nemlig en speciel teknik for at få det mere fluffy. Jeg er også ved at lave en mindre fluffy udgave.






søndag den 12. februar 2012

Minecraft Pants!

Mine sønner (og deres far) elsker computerspillet Minecraft. Det Lego-agtige konstruktionsspil, hvor du om natten bli'r hjemsøgt af Creepere og det, der er værre, har begejsret unge som gamle verden over. Der er ingen grænser for, hvad du kan bygge i Minecraft. Sådan kan man jo også udleve sin kreativitet.

For nyligt fandt jeg dette pixel-agtige stof i Stof & Stil og tænkte da straks Minecraft!! Det samme gjorde mine sønner heldigvis, da jeg præsenterede stoffet for dem. Igår fik jeg så syet et par bukser til Bertram. Han elsker dem. Nu skal jeg lige ha' vendt og drejet resterne, så der forhåbentlig kan blive et par til Albert også.

Bukserne passer åbenbart fortrinligt til mine sko?!








Ny badedragt til Wilma!

Årrrrrrh, hvem der bare kunne være i en str. Wilma eller deromkring. Jeg kan ikke beslutte mig - giraf eller tux? De er simpelthen uimodståelige...begge er fra Mini Rodini


Alt det jeg elsker komprimeret til en nederdel!

Tyl, glitter, dyreprint, kontraster, pasteller, småblomster - what's not to like?! Det er ikke så nemt at se på billederne, men den sorte tyl er nærmest strøet med glitter....eller måske er der ikke så meget tilbage - der ligger i hvert tilfælde glitter over alt i huset nu!! Jeg vil også ha' glitter, tyl og dyr! Og ja, fotosessionen kostede en slikkepind.



lørdag den 11. februar 2012

Baggy Buks & en teletubbie....

Endnu en udgave af baggybuksen fra Alt om Håndarbejdes symagasin 11/2011. Bukserne er syet i mørkegrå bomuldssatin. Jeg har forsøgt at lave mønstret om til en voksen str. Egentlig skulle de ha' været en str. 38, men blev mere 36ish. Dette skyldes blandt andet, at jeg havde glemt at tage højde for, at denne bomuldssatin ikke har så meget stretch som de andre stoffer, jeg har brugt til denne model. Ærgerligt for barnepigen - dejligt for Luna, der ikke var sen til at hapse dem. Jeg synes bukserne er blevet så fede i dette stof, og kan lige se en pink udgave med orange eller rød piping! (Hun kunne sgu da godt lige se lidt mere begejstret ud....)



...og så har vi også Lunas fastelavnskostume klar!! 'Ååårh mor, du er duuuum'!! Men, der er da lidt Tinky Winky over denne lilla heldragt. Hun mangler bare den røde laktaske. Ja, ja. Luna er lykkelig over den nye, unikke 'Onepiece'. Moren er mest lykkelig over prisen på den nye, unikke 'Onepiece'. Jeg tror dragten har kostet ca. 150 DKK at sy. Endnu engang en dragt pyntet med Annas fede strygestof. Denne udgave fået lynlås helt op i hætten.