lørdag den 29. september 2012

Galaxy Shirt til salg.

Luna har lige fået denne smukke galaxy skjorte i fødselsdagsgave - men hun kan desværre ikke helt forlige sig med den (selvom moren synes hun er vældig fin i den). Mærket er taget af og den kan derfor ikke returneres. Hun har her en pink top under.

Skjorten sælges for kr. 250 DKK + porto. Str. ca. 36

Aldrig brugt (udover dette photoshoot) eller vasket






torsdag den 27. september 2012

Lækkerier i metermål....

Jersey i leopard print, neon striber og sort m. små hvide stjerner...uh, hvor jeg glæder mig. Nu skal jeg så bare lige beslutte mig for, hvad begejstringen og stofferne skal munde ud i. Leggings til små lår, leggings til store lår, kjoler, bluser - suk. For at få inspiration, har jeg idag bladret mig gennem adskillige udgaver af Alt Om Håndarbejdes Symagasin. Er I klar over, at man nu læse alle udgaver fra 2009 og fremefter online! Fantastisk. 'Mit' bibliotek fører Symagasinet, så jeg har reserveret alle de magasiner, jeg fandt interessante...smart ik'?. Hold nu op, hvor de da disker op med mange lækre designs i de blade.


onsdag den 26. september 2012

Baby With Swag

Mini sweatpants til en lille gut, der i weekenden kan fejre sin første fødselsdag.



torsdag den 20. september 2012

LeoMingo Pants

Det her stof ligner noget, der kunne være resultatet af et one-night stand mellem en leopard og en flamingo. Leomingo...eller flapard, måske? Nu er det hængerøvsleggings(ish) til Wilma. Hun kunne vist godt ha' brugt et nummer større, så de her ryger nok til salg. Tror også jeg skal ha' lavet hende en flapard-sweatshirt...

 



onsdag den 19. september 2012

Bertram i virkeligheden....

Sådan ser Bertram og de spritnye Chris-bukser ud efter en skoledag...og et par sneakers fattigere. 'Nogen har taget mine kondi'er mens jeg havde musik'....Bæ, nu må jeg over og bladre skolen igennem.



 


søndag den 16. september 2012

Slouchy Bag

Her er den egentlige grund til indkøb af triangle stof og wanna-be skind. Min nye taske. Syet helt og aldeles på gefühl. Meget meget nem at sy (hvis man lige tænker sig bare en smule om - note to self - gør det næste gang). Det, der tog længst tid, var at få vendt retsiden ud på stroppen! Pille arbejde. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Den er sgu da i al beskedenhed ret go'. Lidt leo, lidt mint, lidt geometri og lidt 'læder'.

Stoffet med trekanterne er fundet på spoonflower.com.





lørdag den 15. september 2012

Sweatshirt

Obsessed much? Der sniger sig 'skind' ind alle vegne her for tiden. Senest denne 'skind'-skulder-sweatshirt til Bertram. Det er nemt at arbejde med, det her imiterede skind - og klarer snildt 40 grader i maskinen. Me like. Næste projekt bli'r en taske.

Og så er jeg forøvrigt nu mor til en 14 årig...Luna havde fødselsdag igår - og blev fejret på teen præmisser. Rundstykker til morgenmad, snasket brunsviger efter skole tid og hjemmelavet pizza til aftensmad, der skulle indtages i en fart, så fødselaren kunne komme til fest i ungdomsklubben!







lørdag den 8. september 2012

Ruta & Leather Dress

'Ruta', som dette print hedder, er designet af svenske Lotta Jansdotter. Jeg er fuldstændigt forgabt i både design og farve. Det er så smukt. Jeg havde mine overvejelser ift hvilket kjolesnit, der ville passe bedst til stoffet....og mig. Jeg valgte den sikre løsning - så endnu engang en kjole baseret på Simplicity 2591. Ærmer og krave er dog egen idé. Jeg overvejede også en empirekjole i 60er snit...og overvejer den fortsat. Ruta fåes nemlig også i andre farvevarianter, så måske en Ruta 60er kjole i anden farve. Selvom jeg nu er allermest vild med den mørkeblå her. Kraven i vaskeægte imiteret skind synes jeg er en fed detalje til kjolen. Egentlig var 'skindet' indkøbt mhp taske-pimp, men det udgør da en ganske nydelig krave.


  

mandag den 3. september 2012

KarrySild

....velkommen til indlægget med årets (forhåbentlig) mest platte titel! En eller anden cyber-slap mig!

Luna i karry farvede viscosejersey bukser med bred grå linning - og 'Dus med Dyrene' tilbehør. Hun bor nærmest i de bukser lige for tiden. Måske man skulle forkæle sig selv med en blød, dellevenlig buks.







lørdag den 1. september 2012

Mustard Sweatpants - re-fashioning #2

Mr. Wolverine i sine nye sennepsbukser. Bløde isolibukser - bedre buks kan Bertram ikke få serveret. Jeg har endnu engang taget udgangspunkt i Chris mønsteret fra Stof2000 - og ændret på det undervejs, da jeg ellers synes bukser bli'r alt for brede. At kalde det re-fashioning er måske overkill, for det er kun stolpelukningen, jeg har hugget andetsteds fra. Den sad oprindeligt på en herrebluse, som skulle ha' været tryllet om til et par bukser i str. 116, men en lidt for ivrig saks ødelagde det projekt og levnede kun stolperne, som nu pryder Bertrams bukser.