lørdag den 2. november 2013

Fairtail Flyverdragt

Så er det snart den tid på året igen. Suk. Mere suk. Men, trods alt mindre suk-agtigt end det vejr, vi serveres pt. Jeg dur bare ikke til efterår. Jeg er heller ikke skide god til vinter - det mest positive ved sne er, at det lyser op.

Nå, men vi kommer jo nok desværre ikke uden om årstidernes skiften. Og ungerne, de skal jo også vinter-ekviperes. Og hvor ville jeg ønske, at jeg havde et penge-træ i haven. Støvler, flyverdragter, vinterjakker, vanter, huer - det overrasker mig år efter år, hvor dyrt det er! I mange år har vi dog kunnet lade vintertøjet gå i arv, men den går altså ikke i år. Tøjet er simpelthen slidt op. Suk, igen.

Jeg vil gerne, at mine unger har noget ordentligt vinterudstyr - men, jeg vil ikke ruineres på den konto. Sidste år lurede jeg på disse flyverdragter, men vi fik det til at gå op med arvetøj i stedet. Den går som sagt ikke i år, og efter flere anbefalinger, kaster jeg ungerne ud i dem. Egentlig var min plan, at det kun var Wilma, der skulle i flyverdragt i år, men den lille storebror, Bertram, har også bedt om en dragt fremfor skibukser/jakke.

Om dragterne skriver Fairtail:

Flyverdragt i 100% vind- og vandtæt materiale og med Thinsulate foer. Teflon coating og membran samt svejsede sømme overalt, der give 100% vandtæthed og åndbarhed. Med snefang i ærmerne og velcrojustering i både arm og fod. Ingen indvendige sømme på ben. Med gummistropper ved fod. Elastik i talje og med stor bevægelsesfrihed for børnene. Blødt fleecefoer. Sikkerhedsmæssigt lavet med masser af synlige printede reflekser og aftagelig hætte. Tåler tørreskab og tørretumbling.

Jeg gentager lige: Tåler tørreskab og tørretumbling!!!

Jeg elsker allerede dragterne. De har en rigtig fin pasform - rummelige uden at være alt for baggy.

Wilma har fået en stålgrå i str. 128, og Bertram valgte en brun i str. 134.

Jeg har syet matchende huer og tørklæder til dragterne.


11 kommentarer:

 1. Vi forsøger også at lade tøjet gå i arv her hos os,men har også i år måttet ud og finde nyt til de fleste,da det andet bare er for slidt eller kun kan bruges til leg herhjemme;0)
  Det lyder til du har fundet nogle dejlige dragter(tænker ind imellem på jeg gerne ville være barn igen,hader nemlig at fryse,men har på den anden side ikke råd til en ligende skidragt til mig selv;0)))
  God weekend.
  kh Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber virkelig de hitter, disse dragter :-)

   Slet
 2. Min Emma har også valgt flyverdragt i år og valget er også failtail.
  Sille har haft skisæt fra Fairtail og vi har været 100% tilfredse.
  Fairtail kommer fra Haderslev, hvor jeg bor og Sille har i to sæsoner været model hos dem (det er dog et år tid siden).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt :-). Og hvor skægt at Sille har været model for dem

   Slet
 3. Fairtail er super godt tøj og flyverdragterne og andet overtøj holder helt suverænt godt... Jeg er forhandler af det og er selv blevet helt vild med det....:-) glæd jer til at tage dem i brug...
  og fedt med de huer du har syet til...:-)
  Der kommer forresten nye ekspress vare her i løbet af næste uge så hold øje med hjemmesiden...:-)
  God weekend...

  SvarSlet
 4. Ha ha...!! Din beskrivelse af efterår og vinter kunne være skrevet af undertegnede. ;) Synes ligesom du, at det eneste positive ved sne er, at det lyser op. Efter et par uger med stearinlys og korte dage,, bliver jeg mæt af indendørs hygge og længes efter forår og sommer. Af samme årsag, har jeg et par gange puget al min ferie sammen, og er fløjet til varmere himmelstrøg i Thailand og Malaysia. 4-6 uger af gangen... YES!! ;o)
  Uagtet at man selv har en sort sky over hovedet i vinter halvåret, kommer man jo ikke uden om at ekvipere ungerne på forsvarlig vis, så kulde og slud kan modstås. Og de fleste er jo også vilde med sne. ;o)
  Sej hue du har syet til Wilma, hvor er stoffet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej soulmate :-). Åh, hvis bare jeg havde det pengetræ, så drog vi også mod varmen ;-). Stoffet til huen er så vidt jeg husker fra den engelske ebay.

   Slet
 5. Hej Trine.. Hvordan oplevede du og Vilma flyverdragten i brug? Kh Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Både Wilma og Betram har været super glade for deres. Jeg håber de kan skrues i dem igen i år :-)

   Slet
  2. Tak for hurtigt svar :-) så tager vi nok chancen med dem :-)

   Slet