onsdag den 9. juni 2010

WIP...sommerhatte

Så er jeg gået i hatte-mode....dette lune har ladet vente længe på sig. Det er vist mere end 2 mdr. siden, jeg blev kontaktet af en dejlig pige, der gerne ville bede om sommerhatte til sine poder - jow jow ...og nu er de på trapperne - altså næsten....

Jeg er just ved at ligge sidste hånd på en sommerhat i voksenstr. - den bli'r funky og 70er festlig - håber modtageren synes det samme :-)

Her er lidt fra tidligere års sommerhatte-produktion...(stjernehatten til drengene bli'r jeg aldrig træt af - så, den vender vist frygteligt tilbage denne sommer :-)





5 kommentarer:

  1. Det er virkelig noget fedt stjerne-stof - hvor har du det fra?

    Og skønne sommerhatte. Det er som om hele blogland er gået i sommerhatte-mode - jeg selv inklusive... ;o)

    SvarSlet
  2. Finfina hattar!!! Den nedre är helt underbar....

    SvarSlet
  3. Hov, glemte at spørge hvilket mønster du har brugt til stjerne-solhattene?

    Har selv lavet med EG-mønstret, så det kunne være fint at prøve noget nyt til de næste sommerhatte... :o)

    SvarSlet
  4. Hejsa piger

    Tihi - ja, der bli'r godt nok 'sommerhattet' til den helt store guldmedaljer. Stjernestoffet er noget jeg har haft liggende længe - det fås desværre ikke mere, så jeg værner lidt om det jeg har tilbage. Stjernehattene er mit eget mønster - tegnet om fra et eller andet blad...kan skisme ikke huske det.

    Jeg plejer også at bruge Elsebeth G. mønstre som udgangspunkt til pige-sommerhattene...

    SvarSlet
  5. Jeg er viiild med dine hatte, og har ofte siddet og sukket over dem du har i dit "show room" på hjemmesiden... Den du viser her i voksen udgave synes jeg bare er så tilpas "Yvonne" stil at jeg bare elsker den!!! (Ja det er korrekt, jeg elsker den, intet mindre:-) Tænkte på, hvad mon sådan en sommer-voksen-Yvonne-stil-hat koster??? :-)
    Mange hilsner fra Malene

    SvarSlet