fredag den 30. april 2010

Æblestof til salg...

Jeg har efterhånden hamstret en del af dette stof, at jeg vist godt kan forkæle en anden krea-kvinde med lidt 'æwler'. Stoffet er sat til salg på trendsales

torsdag den 29. april 2010

Verliebt i gul....

Jeg elsker gul....(specielt hvis den krydres med lidt lilla - mums :-)

Længe har jeg ledt efter 'de helt rigtige' gule sandaler til Wilma ...min søgen er ovre, for disse er netop bestilt gennem søstjernen.com


....og jeg er heller ikke sikker på at Wilma (s mor) kan leve uden disse skønheder fra En Fant - gul babyfløjl. Under alle omstændigheder vil begge par passe smukt til hendes lilla anorak.

tirsdag den 27. april 2010

Nyt gammelt stof hos Bloomerskids....

Så varer det ikke længe førend Nanna igen fylder Bloomerskids hylderne med lækre, gamle dynebetræk og andre skønne stoffer....min yndlingspusher, er hun :-)

Ha' dankortet parat!!

The mother of all Emami's...

Jeg har længe ønsket og ledt efter dette mønster - og endelig, efter 2 års søgen blev det mit, mit, MIIIIT....my precious....nuvel, jeg har fundet da fundet det i et par webshops under min søgen de forgangne 2 år, men, jeg nægter altså kategorisk at gi' omkring 50 USD + hvad dertil kommer for et snitmønster...om det er nok så 70er-fedt!!!

The Seven Way Wonder Dress - man kan da kun ligne en million i sådan en kjole...og det er jo bedre end en Kinderüberraschung det her....'hele 7 forskellige bindemetoder, det går da virkelig ikke'

En eller anden, spark mig bagi så jeg kan få klippet og klistret dette vidunder...

lørdag den 24. april 2010

Twiggy-dress giveaway.

Jeg har rundet 300 faste læsere, og det skal da fejres med en giveaway....og inspireret af det forrygende vejr, blir præmien denne fine Twiggy-kjole med valmuer og prikker :-)

Kjolen er en str. ca. 98 - her fremvist af 100 cm. Wilma, som netop er fyldt 3 (så har man mulighed for at danne sig et indtryk af størrelsen)

Du kan deltage:

Med 1 lod ved at ligge en kommentar herunder,

med 2 lodder hvis du derudover er eller tilmelder sig som fast læser

med 3 lodder hvis du ydermere linker til denne giveaway fra din egen blog el. lign.

Skriv venligst antallet af lodder du deltager med i din kommentar.

Den heldige vinder udtrækkes 1. maj.

Held og lykke.

Kreativ forløsning...og et par kjoler til salg

De seneste 14 dage har jeg været på kursus....og hvilket kursus. Jeg har mødt så mange dejlige damer - det være sig både med-kursister som undervisere. Jeg kan godt mærke, at min hjerne har arbejdet på højtryk med at bearbejde al den nye viden omkring anerkendende pædagogik, børns motoriske udvikling, for tidligt fødte børn mm - så venstre hjernehalvdel har været lidt forsømt i den periode...men, igår fik jeg forløsning for al den indestængte kreativitet....jeg gik Twiggy-amok. Måske lidt prætentiøst - men jeg har alligevel tilladt mig at  opkalde mine mini-kjoler efter et af de allerstørste stil-ikoner gennem tiderne :-)


Den rosa kjole med ansigtet er til salg - str. ca. 98. Det samme er kjolen med de røde blomster - det er en str. 98/104. Kontakt mig, hvis du er interesseret i en af dem.

Kjolen med valmuer, som Wilma poserer i, er præmien i den giveway, jeg skyder igang om et øjeblik :-)

søndag den 18. april 2010

Lunas Lækkerier....

Prøv lige at se, hvad min store datter Luna har lavet!!!! Dette helt igennem smukke, unikke tørklæde har hun selv kreeret - er hun ikke bare dygtig??!! Jeg er simpelthen så stolt af min krea-pige, der selv tålmodigt har 'klippet og klistret' 100 firkanter - jeg har kun hjulpet hende med den sidste tilretning. Jeg er fyldt til randen med 'imponade' over mit 11-årige vidunder...(og lidt misundelig - for det er dælme flot, det tørklæde....) Det søde væsen har dog sagt at jeg godt må låne tørklædet i ny og næ...ellers må jeg jo selv igang. Jeg er dog ikke sikker på, at jeg har tålmodighed til 100 firkanter!!!


Jeg kan desuden konstatere, at jeg nu har nået 300 faste læsere - hold da helt op!! Det skal da fejres med en lille giveaway - den udtænkes en af de nærmeste dage :-)

søndag den 11. april 2010

Wilmas Mini Dress

....så kan sommeren bare komme an. Jeg har idag syet denne lille 60er sag til Wilma - en mini-kjole med 'den helt rigtige 60er længde' - eller manglen på samme....den dækker just frøkenens numse, men bedårende ser det ud. (Hvem der bare kunne tillade sig at bære sådan en mini - jeg personligt vil skåne omgivelserne for det syn). Den kan bruges nu med en bluse under - og er lækker med såvel gummistøvler som tulle-sko...og så skriger den da vist på en matchende Yvonne-hat. Jeg er også sikker på at hendes Andersine-støvler er fantastiske dertil. Støvlerne er fra amerikanske livie and luca - støvlerne hedder 'Holland' - tror ikke de kan fås på hjemmesiden pt, men med et lille klik eller 2 kan man sikkert finde dem andetsteds. De findes også i en rosa/hvid udgave, mener jeg.

Kjolen har en perfekt pasform; jeg har allerede de næste 3 varianter i tankerne....:-)


(Her er en æble-variant, jeg syede sidste år - den viste sig at være aaaaalt for stor til Wilma, så den fik venindens datter glæde af istedet, men jeg tror altså også at Wilma skal ha' sig sådan et læs æbler)



Normalt gør jeg ikke så meget i den rosa genre - men det er som om at farven langsomt sniger sig ind på mig for tiden. Dette stof har jeg haft i et par andre colorways, men jeg havde ikke (før nu) set stoffet i denne rosa udgave - tror jeg skal ha' mig en ny nederdel ....og så skal der vist også kreeres et par pigekjoler.

onsdag den 7. april 2010

Kusine Kjoler....

Søde kusine Julie var den næste i klude-køen - nu håber jeg at hun (og hendes mor) bli'r glade for resultatet. Jeg ved at Julie(s mor) længe har ønsket sig en kjole i det lyserøde stof - og nu til en lille anekdote. Sidste sommer slog jeg min klamme klo i et lille stykke af det omtalte lyserøde/gule stof, som fluks blev konverteret til en Wilma-kjole. Kjolen bar tøsebarnet til moster Sidses fødselsdag, hvor også Oldemor deltog. Jeg bemærkede godt, at Moller (som Oldemor med tiden er blevet til - et kærligt sammenkog af ordene Mommer, som er os børnebørns betegnelse for vores elskede Mormor, og Oldemor...) sendte mange stjålne blikke til Wilmas kjole førend hun tog sig sammen til at spørge, om ikke kjolen godt nok var syet af et gammelt dynebetræk  (ikke uden undren i stemmen :-). Og jo, jeg gik da stærkt ud fra at min lille stofrest stammede fra et slagtet dynebetræk. Jow, sagde Moller, for jeg har da et dynebetræk 'mage wed' liggende hjemme i skabet. Rent faktisk havde Moller 2 sæt - så jeg måtte da godt få det ene til at lege med (tsk, tsk - ungdommen nu til dags :-).

Kjolen kan bæres som langærmet eller med opsmøg.

Den anden kjole - ja, nu bli'r jeg sgu lidt selvfed - men 'I love it, I love it, I love it'....jeg synes i al beskedenhed at den er vanvittigt lækker - så er det sagt!!! Jeg skal så afgjort ha' syet en lignende til Wilma - og jeg overvejer om ikke også jeg selv skal forkæles med nogle valmuer. Valmuerne er et ebayfund og hjerterne fra søde Nannas butik Bloomerskids.dk (som forøvrigt har udsalg på 70er stoffer).

mandag den 5. april 2010

Farveladeklat til Fiona

Jeg har netop færdiggjort denne kjole til min venindes datter, Fiona. Bertram har testet den, så den skulle gerne passe :-). Et let modificeret Onion-mønster - nemt at gå til, om nogle skulle føle sig fristede...

lørdag den 3. april 2010

Wilma-Tunika og Dagen Efter D-Dag...

Little Miss Wilma i ny tunika, som hun naturligvis skal ha' på til påskefrokost hos Bedste og Bedstefar idag. 70er stoffet har jeg haft liggende længe, men jeg har simpelt hen ikke nænnet at bruge af det. For nyligt lykkedes det mig så at hapse et stykke mere af samme vidunderlige print - og så kunne jeg jo godt klippe en lille smule i det., nu jeg havde 2 stykker..:-) Kender I det - at man har et stykke stof, som man næsten ikke kan nænne at klippe i - og i hvert tilfælde ikke førend man har fundet det helt rigtige at bruge stoffet til?! Men, den her tunika smager helt rigtigt...


....og som nævnt i overskriften er det dagen efter D-dag....D som i Dizzy Mizz Lizzy. Jeg var til den fedeste re-union koncert igår aftes med de 3 dejlige drenge. 'Fyr den af', som Soulshock ville  ha' sagt det...og det gjorde de, fyrede den max. af. Jeg skulle sgu alligevel ha' gemt den Dizzy t-shirt jeg købte til Randers Rock i 1995. The crowd went wild to 'Silverflame'....det var forrygende....jeg er stadig helt høj idag. Note to self - husk at ta' de flade støvler på næste gang du ta'r til rockkoncert!! For hulan min  fødder opponerede det meste af aftenen; høje støvler duer bare ikke en hel aften til en kone, der normalt går i flade futter :-)

torsdag den 1. april 2010

One Groovy Baby....

Min venindes søn, Wilmas bedste ven, Noah bli'r 3 idag...vi håber han får en dejlig, solrig fødselsdag med masser af skønne gaver...

Jeg kender til et par af gaverne - om det så er hos søn eller mor, de kommer til at vække mest glæde, skal jeg lade være usagt:-)

Wilma - en traktor-prinsesse bli'r 3

Den 17. marts blev Wilma 3 år. Tøsebarnet blev fejret med fynd og klem i Lalandia - Monky Tonky land will never be the same....Wilmas fødselsdag er lidt en stående joke her i huset - (kan det resultere i andet, når ens vej til verden tog 35 minutter fra start til slut??) Hendes seneste 2 fødselsdage er blevet fejret i henholdsvis Skallerup Klit Feriecenter og Lalandia....vores andre unger får en tur på McDonalds :-)

'Nej, børn - det er ikke fordi vi holder mere af Wilma....':-)

Ungerne - i hvert tilfælde de store af dem - ved godt, hvorfor der gøres lidt ekstra ud af Wilmas fødselsdag...det har egentlig ikke så meget med Wilma at gøre - eller jo, selvfølgelig - men, mere det faktum, at min mor gik bort sidste år den 3. marts, altså 2 uger før Wilmas 2 års fødselsdag. Så, for at få lidt fest, farver og glæde ind i børnenes hverdag ovenpå en hård periode, valgte vi sidste år at tage en mini-ferie i dagene omkring Wilmas fødselsdag. Da 3 års fødselsdagen (og årsdagen for mors farvel til denne verden) så nærmede sig, tænkte jeg at det var en god anledning til en ny omgang spas - afsted med os. Tror det bli'r en fast tradition nu, at vi ta'r en miniferie omkring Wilmas fødselsdag...for at hygge og hylde - både Wilma og Mommer.

Vi havde nogle pragtfulde dage - se blot det begejstrede udtryk i fødselarens ansigt...



....og Wilma, hun ender måske alligevel med at blive en rigtig prinsesse....hun blev i hvert tilfælde begavet med alt hvad et prinsesse-hjerte kan begære; strutskørter, højhælede sko og Hello Kitty....

At hun så starter dagen idag ud med at spørge mig, hvad 'Lego Power Miners starter med' (Albert, der går i børnehaveklasse, er meget interesseret i stavning pt, hvilket jo så smitter af på de yngre søskende) er en mindre detalje. Nej, jeg må nok indse, at jeg er beriget med en traktor-prinsesse, der kombinerer det bedste fra 2 verdener.

Min mor var et fantastisk kreativt menneske, der altid sørgede for at ungerne var velekviperede med det skønneste, mest farvestrålende hjemmestrik - og så bli'r man altså en kende rørt, når ens dejlige veninde kommer med denne gave til Wilma. En tunika, som min venindes mor har kreeret til fødselsdagsbarnet...


Glædelig påske derude i blog-land.