fredag den 13. april 2012

Cirkus Prinsesse Ballerina Skirt

Et stk. ballerina-wrap-skirt. Endnu engang er det Bertrams veninde Fiona, der skal forkæles. Kjolen var en gave fra Fionas familie til fødselaren; denne er fra Bertram. Nederdelen kan bruges både under og over kjoler - og jeg synes selv det skide smart med sådan en slå-ommer, der lukkes med trykknapper. Denne er syet i 5 lag blød tyl. Primært grå tyl med en smule shine, men et enkelt lag er hvid tyl strøet med sølvglimmer. Jeg laver snart en tutorial på denne nederdel, der syes på en lidt speciel måde, for at give den ekstra puf. Vi elsker ekstra puf. Nogle af os har det ligefrem indbygget i hofterne, så vi ikke behøver iføre os tylskirts. Jeg kunne nu godt tænke mig sådan en tyldrøm her. Puf med puf på!

Som sagt har jeg brugt en relativt blød tyl til nederdelen her. Bruger man en lidt stivere tyl får man endnu mere fylde. Jeg har nok brugt omkring 3,5 m tyl til denne - man kunne sagtens smide en halv eller oven i købet i hel meter mere på.


10 kommentarer:

 1. Venter i spenning på TUT :) :)

  SvarSlet
 2. Den er sgu fin. Vil glæde mig til en DIY, for vi vil også gerne have strut her i hytten. KH Maria

  SvarSlet
 3. Så fin.... Mine piger ville da elske sådan et, så jeg må hellere holde øje med din tutorial ;o)

  SvarSlet
 4. Åh, en diy på hele dette skørt ville være skønt, da jeg har lovet at sy et til min niece - i sort! Og inden d. 13. maj... :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Hvor fiiiin. Glæder mig til din DIY:-)

  SvarSlet
 6. Åhh hvor er den altså bare fin, jeg er totalt forelsket, og jeg ville da blive vældig lykkelig for en DIY :) man har jo lov at håbe.

  SvarSlet
 7. Har været igennem alle oplæg

  SvarSlet