fredag den 21. januar 2011

Fløjl og stjerner....bukser (næsten) til salg

Et lille eksperiment med fløjl og stjerner i str. ca 2. Bukserne har elastik bag på i livet og er 'glatte' foran. Lidt smalle i modellen og egner sig derfor ikke til en purk med borgmester-mave. Nu fik de elastik i løbegangen forleden (det var min ældstedatter Luna, der fik trumfet det igennem), jeg var altså noget i tvivl, for de er saftsus'me også skønne uden elastik....og så er de lige pludselig nok mere en str. 3. Så, er du den heldige indehaver af en relativt smallivet 3-årig, så piller du bare elastikken ud forneden i buksebenet - det er sgu da lidt smart, hva' - næsten bedre end en kinder-überraschung...(måske ikke hvis du spørger barnet, men så en mutter-überraschung, da :-)

Bukserne er i første omgang reserveret til min søde venindes søn, Sigurd...men, hvis nu ikke de er Sigurd-egnede, så kan en anden mor og søn nyde denne überraschung.


14 kommentarer:

 1. These pants are fantastic, I love the green with the blue & white stars... Very cool.

  SvarSlet
 2. Yeeees, jeg er klar. Dvs., at Sigurd er helt klar på at prøve dem! Så sælg dem ikke til anden side endnu :-)

  SvarSlet
 3. Tak tøser....

  Lyder godt, fru Bladt - vi la'r 'Karsten' prøve dem snarest :-)

  kram

  SvarSlet
 4. ..altså - du har ikke overvejet at gøre det til din levevej - så lækre sager på bestilling ? Jeg skal med glæde være den første til at lægge et par bestillinger eller mange flere Ü
  De er überskønne Ü

  SvarSlet
 5. Mums! Er indehaver af smallivet treårig med mini-mås ( han er åbenbart sluppet for mine gener! ;-D) men hvis du bliver ved med at sy fede ting vi kan passe her i huset, så melder jeg mig fra din blog, før jeg ruinerer mig selv! LOL ;-)

  ....just kiddin'

  SvarSlet
 6. Ååå så fine de ble! Herlig retro og praktiske og behagelige!

  SvarSlet
 7. Nøj - de er fine. Er de mon solgt? KH stine

  SvarSlet