tirsdag den 23. oktober 2012

BirdShirt....

Ja, der står BirdShirt -  og ikke BirdShit, som jeg ved et uheld først kaldte overskriften. Selvom blusen ikke er blevet helt, som jeg havde ønsket, så er den trods alt ikke shitty.

Jeg har brugt et mønster fra Alt Om Håndarbejdes Symagasin 02/12 som skabelon for blusen. Jeg faldt pladask for de fine, små rynk ved ærmet. Dog har jeg ændret lidt på blusens nederste kant; den er blevet kort(ere) fortil og har fået en runding bag. Den lille knap foroven camouflerer et hul, jeg kom til at klippe i blusen. Damn it, Krystle. Jeg kunne også bare ha' dækket hullet med den sløjfe, som egentlig skulle ha' siddet samme sted, men som jeg havde glemt alt om indtil dette øjeblik. Damn again, Krystle.

Blusen er syet i en tynd bomuldsjersey. Den er blevet lidt større/løsere, end jeg havde forestillet mig. Jeg har syet en str. 6 til Wilma, som er ca. 120 cm høj - hun kunne nok godt ha' nøjedes med en str. 4. 
9 kommentarer:

 1. Så fin!!

  Er nederdelen også fra egen produktion? Top lækker er den ihvertfald (-:

  SvarSlet
 2. Lækker top du syet, jeg er vild med dine kreationer. Det gule nederdel, kunne jeg da godt tænke mig, at se et billede af også, den ser ret fed ud også ;o)

  SvarSlet
 3. Tak, piger.

  Nederdelen er fra 'The Brand'. Den har en linning med elastik foroven - et par læg foran og så ellers 'bare' rundet. Den er rigtig fin - og skulle nok være overkommelig at lave selv :-)

  SvarSlet
 4. Den er fed! Hvor er stoffet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Stoffet er desværre udsolgt fra den shop, hvor jeg har købt det - men jeg er ved at forhøre, om hun evt får mere...og så skal jeg nok give lyd.

   Slet
 5. I search but can you not find the "Google translate button" on your blog...I am blind by all that beauty here ..?? Bird-Shirt is also super...I have everything translated via "bing translator"and had sometimes weird phrases, haha!No worries... the pictures speak for themselves!
  Katrien x

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks, Katrien.

   Just below my header and the categories on you should be able to find a translate button. But, google translate doesn't always do the translating job very well, so you might still get a lot of weird phrases (as I do when trying to translate your blog ;-)

   Slet