mandag den 8. oktober 2012

KCWC Day 1 - Sweatpants

Så har jeg taget hul på min 'Sy Tøj Til Afkom-uge' -  Kids Clothes Week Challenge. Albert var første heldige afkom. Et par sweatpants a la dem, lillebror har fået en masse (og som han får flere af den kommende tid). Sorte bukser med grå piping ved lommerne og et neonfarvet snørebånd brugt som bindebånd i livet. Bukserne er baseret på Chris mønsteret fra Stof2000 med nogle tilretninger.


 
11 kommentarer:

 1. De er ret hotte, ligesom din knægt :-)

  SvarSlet
 2. Fabtastisk smart idé med snørebåndene!!

  Har stået med dem i hånden fælere ganmge i både Tiger og h&m og tænkt "...men hvad skal de bruges til?!" Det ved jeg da nu!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik' :-) afsted og få hamstret neonfarvede snørebånd.

   Slet
 3. I love these sweatpants you've been cranking out! They look so comfortable! I almost wish it was winter here again :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ....and I wish it was summer here (all year round)....and thanks :-)

   Slet
 4. Åh jeg kæmper med det L....mønster lige for tiden, de er jo viiildt brede. Har så også en søn der er smalrøvet som en et-årig og benlængde som en 5 årig. Han bliver snart 6! Nu har jeg lavet mønsteret om og mangler lige ribberne. Jeg håber de passer denne gang for de første jeg syede var endda for brede til min 9-årige!! Hvad har du gjort?

  SvarSlet
  Svar
  1. åh jeg havde samme problem med mønstret :) Syede nogen i str 92 der var så smalle om lægmusklerne de sad malede fast, samt var så store om numsen de ikke kunne holdes oppe. :)

   Slet
  2. Hejsa piger,

   Jeg gi'r Jer helt ret. Snittet er ikke så heldigt uden lidt hjælp. Jeg ta'r ikke ret meget af forbuksen - mest bredden bag på. Jeg har også kun taget ganske lidt af buksebenene bag på - ikke noget foran.

   Slet