fredag den 5. oktober 2012

Jeg gæsteblogger om en buks....

Idag er jeg gæsteblogger hos Meg bag den skønne og inspirerende blog Elsiemarley. En gang halvårligt hoster Meg en sew-a-long, hvor alle deltagende i en uge 'forpligter' sig til at sy børnetøj i minimum en time om dagen. Formålet er selvfølgelig at få kreeret en lille ny garderobe til sit eller andres afkom...altså en uge dedikeret til fremstilling af børnetøj. Det er første gang jeg skal deltage i denne sew-a-long, som løber af stablen næste uge. Ifm disse KCWC's (kids clothes week challenge) præsenterer Meg på sin blog i ugen forinden 5 forskellige bloggere, som hver især laver deres fortolkning af et, af Meg udvalgt, gratis snitmønster. Jeg er beæret over at være en af 'de udvalgte', Vi har alle 5 lavet vores bud på et par bukser baseret på dette mønster. Klik ind til Meg og se mere - og leg med i næste uge.
13 kommentarer:

 1. Lækkert, buksen er lækker, farvekombien er lækker, skoene er for vilde og pigebarnet er en rigtig skrubsak med lækker på. Lækkert lækkert lækkert! God weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor er du sød, tak. Lækker weekend til dig :-)

   Slet
 2. Oh my god...your daughter and mine, they could be twins!

  SvarSlet
 3. I love these pants! Do you draft your own patterns or did you use an existing one?

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks. If you follow my link to Elsiemarley you can read more about this pattern. It's an existing free downloadable pattern that I've redrafted :-)

   But, I do draft most of my pants patterns myself.

   Slet
 4. Utrolig fin bukse! Skoene også! Titte på mønsteret, er det slik at du har forlenget lengden i livet og kortet ned nederst på buksen? Og hvor får man tak i slike kule sko? Første gang jeg er på besøk hos deg, og her må jeg komme tilbake=:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Honninghjerte.

   Mønsteret er i lavet i str. ca. 3 år. For at få bukserne lange nok har jeg forlænget benene - og også i livet for at få 'drop-crotch' effekten.

   Mvh
   Trine

   Slet
  2. ...jeg fik slet ikke nævnt, at skoene er fra en tidligere Zara kollektion

   Slet
 5. here via elsiemarley.... love your clothes, the photos, and those children! I don't think there is a word to describe the color of their hair :) have fun for kcwc! -E

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi there,

   Thanks for stopping by - and for your kind words :-) Hope you'll have fun as well

   Trine

   Slet