lørdag den 31. oktober 2015

Bateau neck Cocoon Dress

Jeg har leget lidt med en halvgammel traver. Mit cocoonkjolemønster i voksen størrelse. Jeg har efterhånden lavet utallige versioner af denne løstsiddende kjole. Et hit i juletiden! Og alle andre tider, man ikke gider trække maven ind. Ergo altid et hit.

Jeg har givet kjolen en bådhals og en slags flagermusærmer. Kjolen har fået en rundet kant forneden både for og bag - lidt længere bagtil.

Den er syet af det lækreste stof - en modalblanding fra Stofdepotet. Det falder bare så flot, det stof og har en helt fantastisk lækker peach skin overflade. Mums, siger jeg bare. Og nu vil jeg fluks klikke et par meter mere hjem, inden det bli'r udsolgt!

//


I've been working on refining my cocoon dress pattern in adult size. Not that I was unhappy with these dolman versions - or this one (or the many, many others I've made in the past) - just wanted to try something new.

This little self drafted number has a bateau neckline, rounded hemline which is longer in the back and fitted batwing sleeves.

This is oh so comfy. A perfect combination of fabric and design.

Speaking of the fabric. A soft, beatiful draping stretch modal fabric with a peach skin surface. Almost silk like. Really really gorgeous.


 
 
9 kommentarer:

 1. Den er bare så smuk, jeg er vild med den. Jeg har for længe siden købt mønstret, da jeg så din bluse på din blog. Har du "bare" forlænget blusemønstret. Den er så skøn og jeg kan have min mave i fred i den :). Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Lise Lotte. Det her mønster har jeg selv tegnet.
   Kh

   Slet
 2. Hvor er den lækker!
  Den ser både elegant og comfy ud. Lige mig her i efterårskøligheden ;-)..

  SvarSlet
 3. Du sælger ikke dette mønster vel? Det er simpelthen så fint.

  SvarSlet
 4. Hej Trine.
  Det kunne vel ikke være at man var så heldig at du sælger denne kjole? Har virkelig ledt over alt, i mange år også, efter lige netop denne model.
  Mvh Tabitha 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager, Tabitha - men det gør jeg ikke.

   Slet
 5. Øv, men smuk! Det er den, tak for svar ;-)

  SvarSlet