lørdag den 10. november 2012

Butterick 5813 - The Bond Babe Dress

Daniel? Nah - too short! Pierce? Nope - too Pierce! Sean my dear, call me! I'll be your Bond Babe anytime!! Prætentiøst - tjo, måske....men er det ikke på tide, at vi får en Bond-pige, der er tættere på de 40 end de 20 (eller 30), har draperede lår, appelsinhud og bruger en str. 42 i tøj?? Nå, ikke....well, anyway så er kjolen klar, hvis de skulle ringe!!

Mit seneste skrud. En smaragdgrøn duchess satin kjole syet efter et genoptrykt mønster oprindeligt udgivet i 1950erne. Butterick 5813. Den er fandme pæn, den er! Og jeg kan næsten trække vejret i den....

Nu mangler jeg bare en anledning. Nogen, inviter mig til et cocktailparty (af den slags, hvor man hverken indtager føde eller sidder ned, tak)!

 

18 kommentarer:

 1. Det kan godt være det er en str 42 - Men du ser jo for HOT ud... Du ville jo give den stakkels Sean "Bond" Connery et hjerteslag, og det går jo ikke...
  Jeg mener bare - Hvilke andre mænd, der er berømte, bære deres alder helt så flot??? Og hvis han så ikke var mere - Så har alle de andre mænd ikke et alderdomsudseende at leve op til...

  Nå - må hellere stoppe med at vrøvle, og gå ud og se til anden ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig!!! Han er så gammellækker, ham Sean! God fornøjelse med anden :-)

   Slet
 2. Yderst nydelig :-) skal du ha den på på torsdag, du kan bare stå op ude i siden

  SvarSlet
  Svar
  1. Muahaha, nej - på torsdag skal der være plads til sushi og dybe suk, min ven :-)

   Kram

   Slet
 3. Er du sindsyg den er flot! Fantastisk farve.

  SvarSlet
 4. Den klæ'r dig skidegodt den farve...

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, Camilla. Jeg er også helt pjattet med farven

   Slet
 5. Du er sku sej, elsker dine bramfrihed og dine fantastiske kreationer,og kjolen er fandma flot:) men Sean er MIN....;)

  SvarSlet
 6. Du kan også snildt overtage den nye lækre Moneypenny's plads,
  what af girl, what a dress:))

  SvarSlet
 7. Lækker kjole med lækker på ... Du er da helt sikkert selvskrevet til at vælte en julefrokost eller to i den der. Hvis ikke de ri ger fra det der Bond noget, gatecrasher du da en VIP lounge et sted! Det kan man godt, hvis man selv tror på det!

  SvarSlet
 8. I love it! You look incredible!

  SvarSlet
 9. Elsker den farve og du klæder den så flot :-)

  SvarSlet
 10. Very stylish... Fræk på den tækkelige måde og middag med din egen Bond kan vel også gøre det. - På den anden side.. Der er sguette mange mænd som overgår Sean, man kan vist roligt sige, at han har et forspring på et par årtier... ;o)

  SvarSlet
 11. That is so gorgeous and I love the color! Stopping by from WeSewRetro.

  SvarSlet