tirsdag den 15. oktober 2013

Knæk Cancer - vil du hjælpe mig med at hjælpe?

Knæk Cancer - et ambitiøst, seriøst men ikke urealistisk mål, mener Kræftens Bekæmpelse, der i samarbejde med TV2, har dedikeret uge 43 til oplysning og indsamling. Oplysning om sygdom og helbredelse, om forskning og patienter, om død - og ikke mindst liv!! Faktum er, at kræft rammer hver 3. dansker - og gør os alle til pårørende. Heldigvis overlever flere og flere kræften - men målet er, at færre skal rammes og endnu flere overleve. Sammen kan vi gøre en forskel!

Jeg har selv haft cancer tæt inde på livet - som pårørende. Min elskede mor tabte for 4½ år siden kampen mod et kort, men ubarmhjertigt cancer forløb. Min elskede veninde vandt heldigvis et par år senere sin kamp mod brystkræft! Jeg kan kun gisne om, hvor fandens frygteligt det må være at få stillet en kræftdiagnose - men jeg ved med sikkerhed, hvor magtesløs, bange og utilstrækkelig, man som pårørende føler sig!!

Jeg har en bøn. Vil du ikke godt være sød at hjælpe mig med at hjælpe?? Vi kan ikke udrette mirakler - men vi kan forsøge at hjælpe dem lidt på vej!!

Jeg har oprettet en indsamling - og jeg vil påskønne hver en donation.

Jeg har tænkt længe over, hvordan jeg kunne koble min blog og kreativitet sammen med dette, mit hjerteprojekt.

Jeg ville allerhelst gi' Jer, der bakker op om min indsamling, et stort kram og et trut midt på munden - men, de fleste må 'nøjes' med et cyber-kram og en mulighed for at vinde en custom syet mørkegrå maxikjole eller en sort jumpsuit/buksedragt i stil med disse. Bemærk, at det en kjole, som den, der fremvises på det nederste billede, der kan vindes. Dragten kan laves med lynlås i ryggen, hvis det foretrækkes.

For hver 50,-, du smider i min indsamling, kan jeg tilbyde dig et lod i konkurrencen om at vinde en kjole eller en dragt. Der bliver 2 vindere - den først udtrukne får lov at vælge først. Vil du hellere, at din datter skal forkæles med kjole eller dragt, så finder vi sammen en løsning.

Du kan støtte min indsamling med 50,- ved at sms'e KC 4456 til 1277 (husk mellemrum) eller ved kortindbetaling på min indsamlingsside 

Jeg skal bede Jer kommentere i dette indlæg, når I har foretaget en donation. Skriv en kommentar for hvert lod, tak - det gør lidt nemmere for mig at overskue.

Et lod = 50,-

Jeg udtrækker vinderne søndag d. 27. oktober 2013 - dagen efter den store landsindsamling på TV2.

Kram,
Trine
42 kommentarer:

 1. En rigtig fin måde at koble de to ting på, synes jeg. Jeg har netop doneret mig til et enkelt lod :)

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget jeg hellere vil, end at hjælpe dig med at hjælpe! - Med vand i øjnene - og varm om hjertet - er der sendt en donering afsted.
  Kæmpe "cyber-trut midt på munden" fra Groovymama-junkie-kusinen <3

  SvarSlet
 3. Så fint et initiativ :-) Hver eneste dag er jeg lykkelig over at være blevet rask - og hver eneste dag frygter jeg at blive ramt igen! Lad os endelig knække den sygdom!! Jeg deltager tit, med og uden konkurrence, men jeg ville elske at vinde en af dine fine kreationer samtidig. Jeg deltager med to lodder.

  SvarSlet
 4. Dejligt initiativ, Trine! Og jeg smider hermed et enkelt, beskedent lod i puljen.

  SvarSlet
 5. Så er der et lod mere i puljen - super initiativ!

  SvarSlet
 6. Done, trut fra mig til dig og et stort et til Helle up there

  SvarSlet
 7. Så er der en donation fra mig også. Super initiativ, håber du får samlet en masse ind til kampen mod kræften! Kæmpe knus og tanker fra Hellemusen ;-)

  SvarSlet
 8. En enkelt donation fra mig. For min mor, der forhåbenligt giver canceren baghjul nu, hvor hun har fået fjernet hele højre lunge i mandags. LORTE sygdom!
  Kh
  Heidi

  SvarSlet
 9. Virkelig fint initiativ. et lod til mig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 10. Og lige et lod mere (og så kan man ikke mere i dag - max. kr. 150 pr dag fik jeg sms om:-)).
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 11. Jeg har lovet at kommentere for en, der ikke har mulighed for at skrive herinde!

  SvarSlet
 12. og endnu engang....(3 lodder ialt til Inger)

  SvarSlet
 13. Et lod til mig tak :0) Der er hermed doneret til et godt formål og krydser alt hvad jeg kan for, at den lorte-sygdom (undskyld sproget) snart bliver knækket!

  Kh. Christine (juhl-eg-riis@mail.dk)

  SvarSlet
 14. Et lod til mig - godt initiativ :-)

  SvarSlet
 15. Første lod.... Mys og kærlige tanker!

  SvarSlet
 16. Min mor besejrede kræften for et år siden. Jeg hjælper dig gerne med en donation, så vi sammen kan knække den forbandede cancer. Hvor er det et flot initiativ!

  SvarSlet
 17. 2 lodder og et kram fra Mathilde og Christina <3

  SvarSlet
 18. Så har jeg også smidt et lod :)

  SvarSlet
 19. Lægger et lod i dag også :)

  SvarSlet
 20. Jeg smider 4 lodder i puljen. Skide god idé Trine. Kræften tog livet af min søde farmor, som lærte mig at strikke da jeg var kun 10 år. Min farmor har været død i 20 år, men jeg husker hende alligevel ret tydeligt.

  SvarSlet
 21. Eftersom jeg smider 4 lodder er det jo fire kommentarer, så her er min kommentar nr. 2...

  SvarSlet
 22. ...og rosinen i pølseenden.... 4 lod herfra :-)

  SvarSlet
 23. Og deltager også med 1 lod i dag :)

  SvarSlet
 24. Hej. Super initiativ. Jeg har selv været ramt, så vil elske at smykke mig i din kreation for netop denne sag. Mvh Mette

  SvarSlet
 25. 1 lod til mig. Lad os knække den lorte sygdom!

  SvarSlet
 26. Og et sidste lod i puljen fra mig :) (Det var 4 i alt)

  SvarSlet
 27. smider tre lodder, og her er kommentar for 1. lod :)

  SvarSlet
 28. 1 lod for en god sag og med en tanke til min moster som går igennem en svær tid <3

  SvarSlet