tirsdag den 14. oktober 2014

ByKier AW14

Så meget lækkert samlet på et sted. Hvis du ikke ved, hvor du skal gøre af dit barns fødder (det problem har man nemlig ofte?!) dette efterår/denne vinter, så kan jeg varmt anbefale at gemme dem væk i ByKier fodtøj!

Fodkræs - intet mindre. Nu har 'vi' efterhånden prøvet både sandaler, sko, gummistøvler og vinterstøvler fra ByKier og er ovenud tilfredse med både pasform og kvalitet. Gummistøvlerne har i særdeleshed været gode til Bertram, der ikke er så bredfodet - mens sandaler og støvler er lige i skabet til Wilma, som har en lidt bredere fod. Dog 

ByKiers AW14 kollektion er efter min mening en af deres lækreste til dato. Lækre prints, der appellerer til både piger og drenge og sædvanen tro også nogle mere neutrale modeller. 

Linköping i camouflageprint er så fed! Eller hvad med samme model i leoprint - suk. Fælles for dem begge er, at de er foret med uld og har kierTEX membran, der gør støvlen både vandtæt og åndbar.

Jeg synes Nuuk vinterstøvlen med velcrolukning er sorte snuder er pænt fed...og så er der selvfølgelig også tøsefavoritten - sølvstøvlen. Hvis Anna fra 'Frozen' skulle vælge en vinterstøvle, ville det helt klart være denne!Wilma har fået lov at teste denne fine sorte Ordrup støvle - og 'vi' vender tilbage med en ærlig anmeldelse, når støvlerne er blevet udsat for Wilmabarnet.1 kommentar:

  1. Super fede støvler. Har videresendt dit tip til min datter, så guldklumperne kan få noget lækkert fodtøj:-)

    SvarSlet