torsdag den 27. maj 2010

Se, det var en rigtig prinsesse....

Igår fik Luna og jeg lavet det sidste til kusine Fridas 4 års fødselsdag - et lilla/pink tyl-strutskørt, der er en rigtig prinsesse værdig :-)

At få kreeret sådan et skørt, er en ganske overkommelig, nem og billig opgave, som faktisk kan gøres uden brug af nål og tråd, for alt tyl bindes på taljeelastikken (eller båndet, hvis man vælger binde-løsningen). Luna klippede og jeg bandt - og hun har også allerede klippet stykker, så lillesøster Wilma kan få et skørt. Luna vil også gerne selv ha' et :-)

Jeg har også lavet en vendbar sommerhat, der matcher jakken - og skørtet, naturligvis.

Jeg regner med at lave et DIY indlæg om skørtet i nær fremtid.

Nu mangler vi bare at få lavet gave til fætter Artur - og jeg er ikke sikker på at Arturs far vil værdsætte, at sønnen får et strutskørt i 1 års fødselsdagsgave (selvom han er en meget liberal og fordomsfri mand :-)....hmmmm - eller måske, hvis jeg laver det i AGF farver...næh - så, skulle jeg være rigtig led og lave det i de skønne rød/hvide AaB farver.....muahahahahaha.....11 kommentarer:

 1. Hei,eg er ofte her inne å leser bloggen din, den fine jakken du har på de siste bildene er bare helt fantastisk! Du er til stor inspirasjon for meg, derfor ligger det ein Award til deg på min blogg!

  Marie

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint!

  Enhver lille prinsesse ville da uden tvivl elske at have det på :-)

  Og tillykke med din award :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa piger

  Magi, tusind tak for awarden....åh, nu får jeg helt dårlig samvittighed...for, jeg har fået en del awards, men har altså valgt ikke at gi' dem videre - jeg synes lidt at det kører i ring her i blog-verden for tiden :-) Jeg takker ydmygt for alle de awards, jeg har modtaget - jeg er oprigtigt glad for skulderklappet - men, de kommer desværre ikke videre, for rigtigt mange bloggere har fået disse awards (også mere end en gang) - håber I forstår?? Det er absolut ikke for at være uhøflig, okay?

  kh
  Trine

  SvarSlet
 4. Wow, hvor lækkert! Du er bare så god:)

  SvarSlet
 5. Tak, Siri - (og jeg kunne sagtens se mig selv svanse rundt i sådan en sag - herhjemme:-)

  kram

  SvarSlet
 6. Det er da bare rigtig fint Trine - tænk engang, at det er lavet uden brug af nål og tråd. Det er jo bare for godt til at være sandt DIY - jubiiii så har jeg en chance for at glæde mine piger, på trods af, at jeg er håndarbejdsspasser :-)

  SvarSlet
 7. Yes, yes - du kan godt begynde at glæde dig, AnneDorte

  SvarSlet
 8. Hej Trine.

  Hvor er det fint! Jeg har faktisk set en lignende sag (også med DIY) på Lenas lækre blog: http://blog.bridelicious.dk/#post40 for et stykke tid siden.

  Men dejligt lige at blive mindet om det via din blog også - så kan det være jeg snart kan få taget mig sammen...! :o)

  SvarSlet
 9. Yes, yes - Pernille...det er meget lig den DIY hos Lena (en lækker blog, jeg ikke har stiftet bekendtskab med før - nammenam)

  kh

  SvarSlet
 10. Ej hvor er det et yndigt skørt! Jeg blir vist nødt til at følge med i din blog for at få fingrene i din DIY på skørtet. Mon ikke også det kunne klæde en prinsesse på 24 år? ;)

  SvarSlet
 11. Jeg ser også frem til den DIY. Syning hvor man kan nøjes med at klippe, dét er lige noget for mig! :-)

  SvarSlet