lørdag den 28. august 2010

En hviske-kjole...

Normalt syer jeg tøj, der larmer. Mine kreationer er som regel højtråbende i både farver og snit. Som regel. Her er undtagelsen. En kjole, der hvisker. En blid kreation i lys chambrey tilsat andre sarte farver. Pink kantbånd og knap er med til at hæve stemmen lidt - og kraven gi'r selvfølgelig også lidt kant. Endnu engang må jeg hive de skønne Andersine støvler frem. Nu kan jeg bare ikke helt gøre op med mig selv, om kjolen ganske enkelt larmer for lidt til at bo her hos os :-)

Update: Wilma har nu været til sin allerførste børnefødselsdag iført hviske-kjolen (og gummistøvler). Når den kommer på, synger den jo i helt perfekt :-). Dem må 'vi' ha' nogle flere af.

17 kommentarer:

 1. Den er virkelig sød.Enkel men langt fra kedelig.

  SvarSlet
 2. skøn hviske kjole, med masser af frække detaljer
  Stine:)

  SvarSlet
 3. Den larmer bestemt ikke for lidt. Den er sød som den er. Og hvis den skal larme mere, kan du jo altid tilsætte et par friske strømpebukser.

  SvarSlet
 4. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlet
 5. Uhhh den er skön! Masser af fine detaljer! Hvor er det du har köbt skoene, mener du har skrevet det (eller var det på sb...?) men jeg kan ikke finde det. Elsker dine kjoler både når de hvisker og råber;-) kh Helena

  SvarSlet
 6. Du sprøjter dem jo ud! For silvan, nogle skønne kjoler du udtænker, Trine!

  LOOOOVE it!

  Jeg kender godt det der med at sy noget, som man sagtens kan se det gode i, men som bare ikke rigtig vinder ens hjerte. Den har kjole har nu vundet mit;)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 7. Den er godt nok fin! Selvom den måske hvisker, er den ikke helt umulig hverken at se eller høre ;-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Tak alle I dejlige damer. Nu har jeg linket til LivieandLuca støvlerne fra indlægget, Helena :-)

  Kjolen her er egentlig en prøveklud. Jeg tænkte at jeg lige ville lave noget i str. Wilma, inden jeg kaster mig ud i noget der minder derom i str. Trine.

  Kram

  SvarSlet
 9. cool kraglösning!!! det är så kul att du gillar att prova så mycket olika saker:-)
  Jag har klurat på nåt snarlikt men då gick delarna ihop, det här var nästan roligare

  SvarSlet
 10. Rino, det er jo dig, der er krave-mesteren her :-). Jeg ELSKER dine kjoler og kraver :-)

  kram

  SvarSlet
 11. den där kragen var suverän!! fin klänning med exakt lagom mkt detaljer

  SvarSlet
 12. HVor er den bare fin..! Også selvom den 'kun' hvisker... Mon ikke alle kan få brug for en mere stille og tænksom kjole-dag..;)
  Du er altså en mester til at tænke nyt!
  Nyd søndagen..
  KH Anne

  SvarSlet
 13. Hej Trine
  Den er helt vild skøn, denne kjole! Godt fundet på - jeg er vildt fascineret af den smukke krave, der giver kjolen en super lækker stil!! Lige i skabet!

  SvarSlet
 14. Fantastisk!!! Jag vill också ha en, trots att jag är vuxen....!

  SvarSlet
 15. Sød, sød kjole og hvor ville jegb ønske at de Andersine-støvler kunne fås til voksne fødder også :-)

  SvarSlet
 16. Det er en rigtig skøn kjole syn's jeg, simpelthen! Jeg er ret vild med kraven, og den gule stribe, der liiiiige titter frem - stangsmart og ikke spor kedeligt..

  SvarSlet