torsdag den 7. oktober 2010

Fancy Pants til fru Christensen....

så er fancy pants'ene klar, Lone C. De er sgu da blevet fede, hva'? Mørkebrun babyfløjl forkælet med lidt orange detaljer. Lynes midt bag med en orange lynlås....som matcher baglommen, der igen matcher stiklommerne :-). I al beskedenhed synes jeg at det er den fedeste buksemodel jeg til dato har syet. Må ha' et par selv - lilla måske?! Jeg har syet efter et Onion mønster (som jeg så har lavet en smule om på ;-)16 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre. Er målløs.

  SvarSlet
 2. Wow säger jag bara! Såå tuffa dom var!

  SvarSlet
 3. Helt vildt så lækre de er!!!
  Syns da selvfølgelig du skulle have at par lilla selv:)

  SvarSlet
 4. Hold da op de er lækkre, tror også de ville være super i lilla...

  SvarSlet
 5. de er de kuleste buksene - selvsagt må du ha et par selv!!

  SvarSlet
 6. Du ER simpelthen for sej til at sy!...Det er fede fede sager du laver!

  SvarSlet
 7. De er godt nok fine, bliver helt misundelig :-)

  SvarSlet
 8. Tak, tak.

  Bukserne er nu afhentet af den retmæssige ejer - og de sidder fantastisk på hende. Desværre nåede jeg ikke at få tage actionpics - synd og skam, for Lone er virkelig überlækker i de fancy pants :-)

  ...jeg var helt misundelig, da Lone trissede afsted med bukserne, men som vi blev enige om, så ville det være snyd for mit venstre ben, hvis jeg valgte at beholde bukserne, for jeg ville sandsynligvis kun kunne tvinge den lillebitte str. xs buks på mit ene ben...så, nu er der ikke andet for end at få syet et par bukser i frue-størrelse ;-)

  SvarSlet
 9. Helt fantastiske! Skulle gjerne hatt dem i lilla ;)
  Ha en fin kveld!
  klem
  Lise

  SvarSlet
 10. Hur snygga som helst!!
  Hälsningar Karin pp Ösäter

  SvarSlet
 11. Hamnade på din blogg av en slump...Det mönstret skulle man haft, helt underbara byxor! Oj vad jag skulle önskat ett par likadana. Vad fina barnjackor du sytt. Fantastiskt duktig.

  SvarSlet
 12. Hej
  Jeg må simpelthen spørge dig, om du har tid og lyst til at sy mig et eller to par af disse super overskønne bukser. Jeg kigget på dem så læææænge nu, og jeg synes de er de fedeste bukser jeg har set indtil dd.
  mnh Elin ( elinhclemmesen@sol.dk)

  SvarSlet
 13. Elin, jeg må desværre skuffe dig. Jeg har simpelthen ikke tiden til at sy på bestilling. Det sker kun en sjældent gang imellem at jeg får syet noget, som ikke går til mig selv eller familien, beklager :-(

  kram

  SvarSlet