tirsdag den 9. november 2010

Boyfriend Bukser til Wilma!!

Det påstår hun i hvert tilfælde selv. 'Naaaaaaaj, mor - har du syet coole og fede drengebukser til mig' :-) Øh, ja, det har jeg da så, datter. Unisex måske, men udpræget drengede, det synes jeg nu ikke. Nå, men Wilma greb fluks sine vampyttænder og transformerede sig til en Zompyr (en kloning mellem en Zombie og en vampyr, forståes), thi sådan bydes det at gøre, når man har iført sig en boyfriend-buks!! Hun er sgu sjov, hende Wilma. Hun og min dagplejesveske Viktoria diskuterer julegaveønsker. Viktoria ønsker sig en fin, ny cykel. Wilma, hun ønsker sig en mega-stor troldeborg, større end vores hus!!! For nyligt kom hun hjem med en tegning. Fine streger hvorpå en venlig pædagog havde skrevet 'En Gris'. Lidt nuttet, synes moren. Wilma tilføjer så, da hun overrækker mig tegningen, at grisen altså var i færd med at halshugge en krokodille (mener jeg det var). Suk. Jeg har sagt det før, der er sgutte meget tøs over 'yngstesønnen' her :-)

Note to self: Få ryddet ud i Wilmas bluser - staklen stumper!

Som udgangspunkt har jeg brugt samme mønster som til Bertram Cool Cords - dog har jeg justeret mønstret lidt, så bukserne er blevet smallere i benene. Da jeg var i gang med at klippe og klistre i str. 104, syede jeg også et par til Wilmas bedste ven (og kommende husbond) Noah. Grønne med æwler på numsen.
13 kommentarer:

 1. ..Så vanvittig tøff bukse..
  Er selv en digger av "boyfriend" buksene, super deilige å gå med :)

  Du er vanvittig flink til å trylle med symaskinen og stoffer.

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne, begge par!
  En stor troldeborg, hmmm så er det jo gode moderen er kreativ, du skal da vist i gang nu hvis den skal stå klar til jul;)

  Hvor køber du fløjl henne? Syns det er lækkert at det er lidt "grovere" end det almindelige babyfløjl som man kan få de gængse steder.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. :-) - så langt tror jeg alligevel ikke at min kreativitet rækker!!

  Mht fløjl. Jeg køber blandt andet hos frautulpe.de (man betaler altså også for den gode kvalitet her). Stof og stil har også en lidt kraftigere kvalitet, mener jeg, dog kun få farver.

  SvarSlet
 4. Så lækre de bukser! Måske jeg har spurgt før - men er det egne mønstre eller nogle, der er til at købe et sted? Det er en fryd at følge med her - altid god inspiration og altid lidt misundelse over dine fantastiske evner. Mon du holder workshops?

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 5. Det er eget design, Kirkesjov. Workshop - hmm, den må jeg lige tygge lidt på.

  SvarSlet
 6. Ja tyg lidt på det - og lad mig endelig vide, hvis du gør alvor af det - for så er jeg med :-)

  SvarSlet
 7. Åh, Trine, du laver da de sejeste bukser!! Er vildt med retro looken.

  Og din Wilma, hun lyder da til at være en dejlig en:)

  SvarSlet
 8. De er bare for cool de bukser!

  SvarSlet
 9. Lækre bukser du får syet i skønne farver. De ser så bløde og behagelige ud samtidig med at de har et sejt look. Kunne godt blive inspireret af "presse"-folden til en lille fornyelse.

  SvarSlet
 10. Så skønne de bukser du laver :)

  Kan godt lide din lille 'zompyr' ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 11. Du er sååååå flink altså!
  De buksene var bare fantastisk flotte! :o)

  SvarSlet
 12. Surfede lige lidt og faldt over disse skønne bukser - hvor sejt med "pressefolden"...er det bar en sygning ned forand - vrang mod vrang, forståes - eller har du et hemmeligt trick du vil dele?

  SvarSlet