torsdag den 24. marts 2011

Mmmmm Melon.

1 stk. terapeutisk arbejde finito. 

Jeg har et lidt anstrengt forhold til denne melon/reje farve. Ikke farven som sådan, men madvarer og andre levnedsmidler forbundet med den farve. Jeg er vandmelon-traumatiseret. Brækkede mig af vandmelon engang i min barndom og har siden da haft et akavet forhold til denne frugt. Rejer og mig er heller ikke en heldig kombination - det ender også i noget værre snask. Sidst men ikke mindst, så føjede jeg får et års tid siden til denne aversion, ved at indtage noget (sandsynligvis svensk;-) melonfarvet sprut. Det endte også i noget snask. Spørg bare nabokonens brudekjole. Så snakker vi ikke mere om det.

Så ja, det er terapi af sy en kjole i melonfarvet viscosejersey. Godt at man kan sy sig ud af traumer....10 kommentarer:

 1. wow den er flot- er den i damestørrelse???

  kram Elin

  SvarSlet
 2. Tak, Elin....det skulle man tro - den ser godt nok lidt voksenstr.agtig ud på billederne....men det er i børnestr., beklager ;-)

  SvarSlet
 3. Ja det drillede lidt på billedet;0) Men den er da super smuk- altså dine piger (og drenge) er godt nok heldige med alt det lækkert tøj du syr dem....kommer der actrionspictures??

  kh Elin

  SvarSlet
 4. Den er vist for stor til Wilma, så det bli'r nok kun bøjle-pics i denne ombæring :-)

  SvarSlet
 5. åeeh, er det sådanne en til salg kjole da????;0))))

  kram Elin

  SvarSlet
 6. Ikke helt. Tror den går til en af min venindes døtre :-)

  SvarSlet
 7. Den bliver de med garanti super glade for:0))) smuk smuk, arrrrg...- vil heller kalde den super smuk og mega fed kjolebluse;0)

  Elin

  SvarSlet
 8. Eiii hvor er den bare skøn, ligesom alt andet du kreerer!!

  Kunne lige drømme om en lign kjole, til mig selv!

  Hvem der havde din mønstersamling...

  SvarSlet
 9. Den er da ret rap den kjole/tunika

  Stine

  SvarSlet