søndag den 14. marts 2010

Stof, stof, stof, stof....og mere stof

Så kan I godt begynde at glæde Jer, søde blog-piger - for inden længe er der fyldt op på Nannas stofhylder med de mest fantastiske designs og farver....hold et vågent øje med Bloomerskids.dk de næste par dage...knæhøj karse og bred ymer-karma for alle pengene...

7 kommentarer:

 1. Fantastisk stof, må hvis en tur forbi bloomers kids og shoppe.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. krydser fingre for, at jeg når at kigge forbi inden andre sultne løvinder sætter deres skarpe klør i byttet,
  ønsker dig en skøn søndag

  SvarSlet
 3. JA, virkelig fantastisk stof. Dejlige farver og mønstre:-)

  SvarSlet
 4. Det ser spændende ud :o).
  Jeg så en af dine anorakker LIVE i lørdags. Jeg arbejder i Stof og Stil, Aalborg og så pludselig noget velkendt i den anden ende af butikken. Jeg var nødt til at gå hen og spørge - sæt nu det var dig, der var i butikken, så skulle jeg jo hilse :o).
  Hyggeligt at se en af dine kreationer i virkeligheden - det gjorde den ikke mindre flot!!

  SvarSlet
 5. Tak for tippet:) Jeg har lige købt noget stof i Bloomers, men det kunne da godt være, at jeg skulle ha' ventet, hvis hun er i gang med at fylde lageret op... Men så har jeg selvfølgelig en undskyldning for at købe noget mere;)

  SvarSlet
 6. Oj, noget super fedt stof, kiggede lige ind hos bloomerskids, der er alledere flere geniale stykker stof, som jeg burde ha´. Men jeg har opbrugt min kvote for denne måned. Og bare jeg boede i Århus, tænker jeg, når der er sådan en sej butik. (Nu fik jeg vist lige spyttet en perlerække af ´90-superlativer afsted der, håber du kan klare det) Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Håber I har fået smidt nogle penge efter Bloomers-Nanna :-)

  Hvor skægt, Mette - jeg bli'r da selv helt nysgerrig, da det trods alt er relativt få anorakker, der forlader matriklen...(og tak for de pæne ord)

  - RikkeW - der er intet i vejen med 90er superlativer, de er stadig megafede...:-)

  kram

  SvarSlet