fredag den 5. marts 2010

Jeg vil male dagen (petrol)blå - og lilla.....

De seneste anorakker fra min hånd. Den lilla har en helt speciel plads i mit hjerte, da lommen er 'hugget' fra et relativt lille stykke rest-stof, jeg for efterhånden længe siden fandt på ebay. Stoffet er praktisk taget umuligt at opdrive, da det er 'out-of-print and to-die-for...'. En lille bitte bid har jeg nu tilbage - det kommer til at ligge indtil jeg finder det helt rigtige at bruge det til...(sandsynligvis kommer det til at indgå i en kjole til Wilma:-). Lommestoffet til drengeanorakken er forøvrigt også et gammelt out-of-print design - jeg værner også om de sidste centimeter her...så, 2 stks anorakker straight from the heart...:-)

God weekend derude i blog-land.

17 kommentarer:

 1. ...De er simpelthen bare så flotte! Jeg er vild med farverne og så er der bare noget over den spidse hætte....som en vis hr. Henriksen ville sige "I Love It" ;o) Lene

  SvarSlet
 2. ;-) and we love him....

  Tak for de søde ord, Lene

  SvarSlet
 3. Den lila var ju alldeles bedårande vacker!!!!!

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte! Når du bruger retrostof til tøj på denne måde, bruger du så en kraftigere kvalitet end almindeligt tynd bomuld?

  Hav en dejlig dag :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Mirjam - jeg bruger simpelthen ALT :-). Retro-lommerne bli'r foret med alm. matchende stof; ærmerne er jo også dobbelt - retro-stof syet sammen med fløjl til opsmøg. Jeg bruger ikke retro-stoffet i hele ærme-forets længde; det første 'lange' stykke fra skulder ned til opsmøg er vindstof og først der syer jeg retrostoffet på....og alle applikationerne er jo først strøget på vliesofix og derefter zigzagget på jakken.

  Var det fyldestgørende - ellers spørg igen?

  SvarSlet
 6. Altsår hvor er de fine.
  Kan godt blive lidt træt af at mine unger ikke gider gå i annorak.
  Øv!!!!

  Kh Gitte

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med dine designs!! Det kan bare ikke siges for tit!!! Du har bare øje for stofsammensætning...
  Den tøse anorak, må du huske at sælge, når Wilma er færdig med at bruge den!! Jeg kender en lille pige, der gerne vil købe den :)
  Krammer!

  SvarSlet
 8. Gitte - de er altså heller ikke altid så samarbejdsvillige - og her snakker jeg både børn og anorakker...:-)

  Sarah - det er desværre ikke engang Wilma, men en anden lille pige, der får glæde af denne anorak...

  Begge er bestillingsarbejde

  kh

  SvarSlet
 9. Det er ihvertfald nogle heldige børn!! :)

  SvarSlet
 10. Årh de er bare så fine...
  Vild med dine "out of print"-prints...:)
  Skønne!!
  God weekend..
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. ÅÅÅÅÅÅÅH. Den lilla er en DRØM!!! Jeg elsker det stof, og ville ønske, jeg kunne finde et stykke af det - det er SÅ smukt! Og træets er sørme også ekstraordinært flot i farverne på den lilla udgave...

  SvarSlet
 12. Taaaark, Anne

  - og ja, Helle - jeg føler mig også superpriviligeret, at jeg har fået fingrene i et lille stykke Melrose (jeg har faktisk ikke set det til salg siden jeg fandt min lille rest). Jeg har et større stykke af samme Melrose print liggende i en anden farve-kombination (brun, koral, gule, rosa toner) - men, den lilla her slår nu alt (nej, jeg drømmer om den blå/orange udgave, den har jeg endnu ikke haft fornøjelse af at finde :-(. Tak for de pæne ord om min næsten pastel-jakke (det er vist den mest 'dæmpede', jeg endnu har syet).

  kh

  kram

  SvarSlet
 13. den er bare sååå fin, jeg glæder mig rigtig meget til at modtage den lilla jakke med posten, er sikker på den falder i god jord hos "prinsessen"!

  SvarSlet
 14. ...og du skal ikke vente længe, Natascia - for lillebrors jakke blev færdig igår aftes, og jeg får dem sendt afsted idag.

  kram

  SvarSlet
 15. Er helt vild med alle dine fine ting :) særligt dine lækre anorakker, så vil forsøge mig med at sy til mine egne piger, men ville lige hører hvad det der vindstof er?? og bruger du det som foer i hele jakken???

  Håber at kunne lave nogen anorakker som bare er en brøkdel så flotte som dine :)

  Mvh. Tine

  SvarSlet
 16. Hejsa Tine.

  Det er meget forskelligt, hvad jeg bruger til at fore med. Oftest bruger jeg bare fleece i selve kroppen. I ærmerne bruger jeg enten glat foerstof eller det føromtalte vindstof, som vist også kaldes dunlærred.

  Mvh
  Trine

  SvarSlet