onsdag den 7. april 2010

Kusine Kjoler....

Søde kusine Julie var den næste i klude-køen - nu håber jeg at hun (og hendes mor) bli'r glade for resultatet. Jeg ved at Julie(s mor) længe har ønsket sig en kjole i det lyserøde stof - og nu til en lille anekdote. Sidste sommer slog jeg min klamme klo i et lille stykke af det omtalte lyserøde/gule stof, som fluks blev konverteret til en Wilma-kjole. Kjolen bar tøsebarnet til moster Sidses fødselsdag, hvor også Oldemor deltog. Jeg bemærkede godt, at Moller (som Oldemor med tiden er blevet til - et kærligt sammenkog af ordene Mommer, som er os børnebørns betegnelse for vores elskede Mormor, og Oldemor...) sendte mange stjålne blikke til Wilmas kjole førend hun tog sig sammen til at spørge, om ikke kjolen godt nok var syet af et gammelt dynebetræk  (ikke uden undren i stemmen :-). Og jo, jeg gik da stærkt ud fra at min lille stofrest stammede fra et slagtet dynebetræk. Jow, sagde Moller, for jeg har da et dynebetræk 'mage wed' liggende hjemme i skabet. Rent faktisk havde Moller 2 sæt - så jeg måtte da godt få det ene til at lege med (tsk, tsk - ungdommen nu til dags :-).

Kjolen kan bæres som langærmet eller med opsmøg.

Den anden kjole - ja, nu bli'r jeg sgu lidt selvfed - men 'I love it, I love it, I love it'....jeg synes i al beskedenhed at den er vanvittigt lækker - så er det sagt!!! Jeg skal så afgjort ha' syet en lignende til Wilma - og jeg overvejer om ikke også jeg selv skal forkæles med nogle valmuer. Valmuerne er et ebayfund og hjerterne fra søde Nannas butik Bloomerskids.dk (som forøvrigt har udsalg på 70er stoffer).

13 kommentarer:

 1. Hej Trine,

  Altså, hvor er det rosa/gule stof bare fantastisk. Er vild med kombinationen af de to farver, og mønsteret... Og flot kreation, du har brugt det til også!

  Valmuekjolen er også super flot.

  Har i øvrigt lagt dig til min blogroll i dag - håber, det er ok med dig ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Tak sødeste Helle. Åh, den blogroll - jeg har vist ikke fået min opdateret i evigheder....det kommer lige på to-do listen.

  kram

  SvarSlet
 3. For noen fantastiske kjoler! Ikke rart du er fornøyd!

  SvarSlet
 4. Hvor er de dog fine, Trine. Er også selv ret begejstret for det valmuestof.
  Og hvor må det i øvrigt være fedt sådan at få "smidt" gammelt betræk i hovedet af de gamle familiemedlemmer :) Kan lige forestille mig, hvor høj, jeg selv ville være over det *s*.

  SvarSlet
 5. Wow, hvor er de bare flotte!
  Og hvor var du da heldig der lige fik fat i et ekstra betræk af det rosa/ gule!

  Kan godt forstå du er tilfreds med disse:)

  SvarSlet
 6. Superfina!! Riktigt fina tyger och en härlig kombination av färger!!

  SvarSlet
 7. WAUW!! Kusinens mor er allerede meget glad for dem, og Julie bliver det helt sikkert også. Jeg tvang mig selv til at læse teksten førend jeg lurede kjolerne. Pænt spændt var jeg, da jeg læste hjerter og valmuer. Skønne, skønne kreationer, tante Trine :-)

  SvarSlet
 8. He he, min blogroll har sørme også haltet ret meget bagefter i ogen tid, men er i færd med at opgradere den nu... ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte dine kjoler, jeg er vild med din stil. Jeg synes du har alt mulig grund til at være selvfed.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 10. Virkelig flott blogg du har...masse flotte klær her, og de to kjolene du viser her er herlige :-)

  SvarSlet
 11. your dresses are sensational! I love them both but the landscape one is truely special.

  SvarSlet
 12. Super skønne kjoler, de er r**lækre!! :-) Anne Dorte

  SvarSlet
 13. ...nu har kusine Julie fået sine kjoler - og nøj, jeg er spændt på om de falder i damens smag (og jeg er overbevist om at min 4 årige niece nok skal finde en matchende sko - vi snakker altså seriøst en Imelda Marcos sko-fetichist in spe her :-)

  Nu skal jeg lige ha' lavet en Wilma Valmue kjole - og så kan det være jeg laver et par til salg også :-)

  kh

  SvarSlet