søndag den 11. april 2010

Wilmas Mini Dress

....så kan sommeren bare komme an. Jeg har idag syet denne lille 60er sag til Wilma - en mini-kjole med 'den helt rigtige 60er længde' - eller manglen på samme....den dækker just frøkenens numse, men bedårende ser det ud. (Hvem der bare kunne tillade sig at bære sådan en mini - jeg personligt vil skåne omgivelserne for det syn). Den kan bruges nu med en bluse under - og er lækker med såvel gummistøvler som tulle-sko...og så skriger den da vist på en matchende Yvonne-hat. Jeg er også sikker på at hendes Andersine-støvler er fantastiske dertil. Støvlerne er fra amerikanske livie and luca - støvlerne hedder 'Holland' - tror ikke de kan fås på hjemmesiden pt, men med et lille klik eller 2 kan man sikkert finde dem andetsteds. De findes også i en rosa/hvid udgave, mener jeg.

Kjolen har en perfekt pasform; jeg har allerede de næste 3 varianter i tankerne....:-)


(Her er en æble-variant, jeg syede sidste år - den viste sig at være aaaaalt for stor til Wilma, så den fik venindens datter glæde af istedet, men jeg tror altså også at Wilma skal ha' sig sådan et læs æbler)Normalt gør jeg ikke så meget i den rosa genre - men det er som om at farven langsomt sniger sig ind på mig for tiden. Dette stof har jeg haft i et par andre colorways, men jeg havde ikke (før nu) set stoffet i denne rosa udgave - tror jeg skal ha' mig en ny nederdel ....og så skal der vist også kreeres et par pigekjoler.

15 kommentarer:

 1. Skønne ting som altid ;-)
  Jeg er kommet igang m et patchwork tæppe, hvor jeg bruger stoffet, jeg vandt i din give away....det ser ud til at kunne blive ret skønt, men hold da op et stort arbejde :-)

  KH Stine

  SvarSlet
 2. Hvor får du dog spyttet mange skønne ting ud af den maskine for tiden, Trine. Skønne sager! Mht kjolelængden er jeg altså også helt vild med den (læs: til Aimee) fordi det nu engang altså er lidt mere praktisk til scooterkørsel, træklatring og andre feminine sysler ;)
  Fortsat god søndag.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 3. Uha, ja, Stine - sådan et tæppe ville jeg aldrig ha' tålmodighed til...men, vanvittigt smukke, det er de.

  kram

  SvarSlet
 4. Præcis, Charlotte - den kjolelængde er perfekt til traktor-prinsesser :-)

  kram

  SvarSlet
 5. Kjolen er SÅ fin! Og skoene ELSKER jeg! Hvor kan man købe dem, er det dem du kalder "andersine-sko"?? Og kan de fåes i andre farver??

  SvarSlet
 6. Det er dem, jeg kalder Andersine sko, ja

  Jeg har lige smidt et link til skoene i indlægget

  kh

  SvarSlet
 7. Det er da den sødeste kjole! Og det lyder da helt bedårende med de lækre sko til:)

  SvarSlet
 8. Så sommerlig og flott :) Og skoene var jo "til å spise opp" !! Klem Beppe

  SvarSlet
 9. i love yellow & pink together. Very cute little dress,

  SvarSlet
 10. Den unge dame bliver da fuldstændig umulig at stå for - gid´ jeg havde så små fødder, de er da for fede de støvler:0)

  Silskinshilsner Karen Marie

  SvarSlet
 11. Wow vad fin den är!!! Både i modellen och tygsammansättningen! Ja visst är det bedårande med den längden på en liten en som tultar fram:)

  SvarSlet
 12. Kjempesøt kjole - likte godt det v-formede bærestykket! og skoene...wow!

  SvarSlet
 13. f*ck det er nogle fede kjoler!!!

  SvarSlet
 14. for noen nyyyydelige kjoler du syr :)

  SvarSlet