tirsdag den 7. september 2010

Robot-boy!

Jeg har lige syet denne 70er inspirerede skjorte med flipper til Bertram. Han har en skjorte fra Moonkids med Transformers på - og vi må erkende det, den er altså bare ved at være i det mindste (og har nok egentlig været i det mindste længe - men Bertram elsker bare den skjorte.) Jeg tænkte, at jeg ville forsøge at vinde ham med en robot-skjorte. Utopi. Nok er han begejstret for robotterne - men den er jo rød, mor!!!! Jeg vidste det, jeg vidste det, jeg vidste det. Jeg kan sgutte prakke en rød skjorte på Bertram, på Albert, jo - men ikke på Bertram. Dumkopf, Trine - tænk dig om! Jeg har dog ikke helt kapituleret endnu; imorgen forsøger jeg at snige den på ham - så må vi se, om Bertram og Robotterne kan enes - ellers må den videre til en lille dreng, der enten elsker rød eller ikke har den fjerneste mening om tøj!! Hrmpf!!

17 kommentarer:

 1. Den er da bare så cool. Jeg tror desværre heller ikke jeg kan lokke sønnen i rød, han kan ikke engang drikke af et rødt sugerør.
  Kan man ikke få stoffet med en anden bundfarve?
  Hvis du har rester af dette stof du vil sælge, vil jeg gerne købe.
  Mvh Charlotte

  SvarSlet
 2. Vilket coolt tyg! Och hoppas att han vill sätta på sig den trots att den är röd... :)

  Vi har också transformersskjortan här hemma. Och jag har funderat på att "kopiera" den Gillar verkligen modellen!

  SvarSlet
 3. Jeg skal nok vende tilbage, hvis der blir lidt rester, Charlotte :-)

  Ja, Benglan - jeg har også overvejet at kopiere Transformersskjorten. Jeg har virkelig ledt efter en Tranformers skjorte til en større størrelse - men den er vist ikke til at opdrive mere :-(

  kh
  Trine

  SvarSlet
 4. Det er bare SÅ irriterende når ungerne blander sig i hvad de skal have på!
  Herhjemme lider vi også under det koncept med mine to drenge.
  Godt jeg har én påklædningsdukke tilbage. Men det er en stakket frist!
  :)

  Vildt lækker skjorte ellers. Mon den ikke gror på ham lidt efter lidt? ;)

  SvarSlet
 5. Ja, VILDT irriterende med den indblanding og stillingtagen, Synne - mor ved altså bedst ;-)!! Hmm - hvis ikke Bertram vil ha' den, så kan jeg med sikkerhed sælge den til Wilma...hun vil knus-elske den, mors egen lille Gormiti-Transformers-Robot-Spiderman-Batman-prinsesse.

  SvarSlet
 6. he, he... du må ind i kampen igen.
  Åhhh, hvor jeg kender det. Folke 5½ ved også godt hvad han vil ha og ikke ha. Tilgengæld elsker han rødt, men kunne ikke finde på at tage en skjorte på, og så en der skal trækkes over hovedet, nej mor!!
  Men hvor er den fed, håber at det lykkes
  Stine:)

  SvarSlet
 7. Jeg har forresten hørt at nogle drenge kan lokkes i rødt hvis man kalder det Ferrari rødt eller brandbil rødt. Det har desværre ikke virket på min 5-årige.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 8. Vilken cool skjorta! Härligt att få se lite killkläder bland alla klänningar som visas i blogglandia!

  Hoppas att han kommer över det med att bära rött - det är ju superfint på pojkar! Mina grabbar har mycket röda kläder.

  Kraam Lotten

  SvarSlet
 9. vilken härlig blogg du har!!

  SvarSlet
 10. Hej Trine - Hvor er den bare fed. Tænk sig jeg fik lokket Emil i en total retro badekåbe den anden aften (jeg lige har købt på genbrug). Den er godt nok MEGET blomstret men den varmede jo noget så dejligt efter badet.....så opgiv ikke endnu :-)

  SvarSlet
 11. Så cool! Håber han skifter mening og vil have den på;)

  SvarSlet
 12. EIJ, Trine! Hvor er der bare sket mange fine ting på din blog, mens jeg har været på ferie:) Lækker-lækker!

  Jeg har jo ikke drenge, så jeg kender kun problematikken med sort, der tilsyneladende er en drengefarve. Hvem skulle dog kunne vide det?;)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 13. Tasseha' Lis og alle I andre...

  Så lykkedes det sgu at få flettet Bertram i Robotterne - og han er top-lækker at skue. Jeg har dog undervurderet ham - eller rettere hans størrelse. Sammenlignet med resten af vores børneflok er Bertram en bette, tynd skid, men åbenbart ikke så klejn, som moren antog, da hun syede skjorten. Opsmøg på ærmerne er så afgjort unødvendigt, den kan kun lige nå hans hænder uden opsmøg...og den måtte godt ha' været 3-4 cm længere, synes jeg. Tsk tsk, Bertrams mor 'alsår'..

  SvarSlet
 14. Hejsa:)
  Har været hedig at finde frem til din blog i dag, ser godt ud:)

  Kan se, du har fået knægten til at bruge skjorten, ellers ville jeg foreslå, du fortæller ham, at rød er en drengefarve i England;)

  V.h. Tina

  SvarSlet
 15. Så kul!!! Håper virkelig at denne blir brukt etter kvart :)

  SvarSlet