torsdag den 30. december 2010

Tak for kaffe....

Dette her skulle så være min hyldest til de vidunderlige, vanedannende sorte dråber. I *heart* coffee. Jeg er dybt afhængig af kaffe....og dog - jeg er efterhånden fuldstændig resistent overfor koffein. Jeg kan uden problemer drikke en stor kop kaffe kl. 22 og sove 22.30....no sweat.

Nå, men - en kaffeelsker som mig har da fortjent en kaffe-nederdel. Mine hofter så ikke enig her...hrmpff!!! Dette er en lavt-taljet model - bare ikke på mig...hrmpff!! Det har intet at gøre med at mine hofter er for brede, intet - det må ganske enkelt være stoffet, der er krympet, mens jeg har syet....varmen fra mine hænder og symaskinen. Det må det være.

Altså, jeg kan i og for sig godt passe nederdelen, men, nu det i forvejen er en kort model, så bli'r den altså meeeeget kort, når den, i stedet for at hvile på hoften, ter sig som en højttaljet model...hrmpff!! Igen, det har intet med mine hofter at gøre.

Hvis du kan bruge en nederdel, der er krympet under syning - (eller måske bare reelt er en str. ca 40 i stedet for en str. 42), så kunne den måske være noget for dig? Den er syet i bomuld/polyester twill (så den krøller ikke :-) - turkis piping og kantbånd - og lynes med turkis lynlås i siden.

Coffee, we salute thee.......


15 kommentarer:

 1. Ej hvor er den fin, og kaffe er jo noget af det bedste man kan drikke.

  SvarSlet
 2. Jeg er inkarneret kaffedrikker og elsker din nederdel. Desværre ligner jeg en firkantet kasse, når jeg forsøger mig med en nederdel ... ellers havde jeg slået til!

  SvarSlet
 3. Den er SÅ kaffesød:0) og jeg fitter lige en str.40... hvad er prisen?

  Hilsen Elin

  SvarSlet
 4. Altså hvis ANONYM ikke slåpt til, så gør JEG dælme!!! :GIRLPOWER:
  Jeg kan drikke KANDER inden sengetid og hvis det ikke var for vrælende unger ville jeg alligevel sove sødeligt til den lyse morgen!

  Fang mig på gitte(a)herloev.net, hvis ikke ANONYM vil have den. Føromtalte unger gør nemlig min hjerne til grød og mine besøg i blogland uregelmæssige ad H til! ;-)
  Knus fra en beundrer af både blog og sykundskaber! :GIRLPOWER:

  SvarSlet
 5. Hejsa Gitte. Vi gi'r lige Elin chancen for en tilbagemelding. Hvis ikke hun har givet lyd imorgen, så mailer jeg dig :-)

  Godt nytår til Jer alle.

  kram

  SvarSlet
 6. Jamen jeg hååååber at kunne gå foråret i møde som en 'groovy-kaffesøster' ;-)
  ...din skønne æblegrønne pigekjole med margueritter spøger stadig i min bevidsthed... ville ELSKE sådan en sag i str. 40. Gerne med tilhørende Yvonne-hat! Så jeg jagter et egnet mønster i voksenstørrelse.
  Mit nytårsforsæt er at blive bedre til at få mine sysler på min blog, så finder jeg mønsteret der passer min krop, så vil der være billeder og lovelinks i fremtide! LOL.
  Godt 2011 - glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 7. Hvor spændende, Gitte. Jeg vil glæde mig til at se din kreation....og hvor pudsigt at du lige nævner den. Jeg er lige midt i en æblegrøn kort 60er kjole til mig selv. Den bli'r færdig en af de nærmeste dage, så skal jeg nok flashe den på bloggen.

  kh

  SvarSlet
 8. Lekkert Kaffeskjørt - heldige nye eier :-)

  SvarSlet
 9. Happy New Year from your newest follower! I saw this skirt on Burdastyle and I like your style!

  SvarSlet
 10. WUP, WUP, WUP... Og en dansende gulerod!
  TAAAAAK for din mail! Dagen blev lige lidt ekstra smuk, nu da jeg kan se frem til et forår iført GROOVY-DESIGN og latte-drikning iført kaffenederdel. Jeg har jublet, fremvist og linket hertil fra min blog. Håber det er OK at jeg har lånt dine billeder til at vise hvilken feeeed kreation der nu finder vej til min postkasse. Ellers sig til, så fjernes det fluks igen.
  Knus og tak!

  SvarSlet
 11. Link away, Gitte-pigen :-) Jeg håber at få lov at se action-billeder af nederdelen.

  SvarSlet
 12. JUBLE, JUBLE, JUBLE!!!

  .... For det må man vel når den smukkeste nederdel er vel ankommet og sidder som SYET til mine ellers ikke-aldeles-standard-mål ;-)
  Må jeg spørge om det er et færdigt mønster, som kan købes online eller i en butik, for jeg ville virkelig gerne have et mønster på en nederdel, der bare SAD som denne gør! Butterick har nogle der minder om, men hvis det nu er et andet jeg bør kaste penge efter ville jeg da gerne spare mig selv for fejlkøb, mønsterændringer mv.
  (og nu siger du garanteret at det bare er et hjemmetegnet, som du liiige har guflet sammen. Men så må jeg jo bide i det sure æble og tage slæbet med)
  Nøj, hvor jeg snakker. Ville bare sige at jeg er LYKKELIG for den, at den sidder perfekt, og når babyen på armen er kommet sig over skoldkopper og jeg har tømt kameraet tager jeg billeder af den labre sag på. Actionpics må der til :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er det SKØNT at høre, Gitte....uh, hvor jeg glæder mig til at se billeder af dig. Uf, hvor er det synd for din baby - skoldkopper kan altså være en grum omgang. Min yngste dreng var virkelig, virkelig syg da han 13 mdr. gammel fik skoldkopper (14 dage inden jeg skulle nedkomme med hans lillesøster - pyha!) Hans lille bitte ansigt var angrebet af mere end 150 skoldkopper :-(

  Mht nederdelen, så har jeg taget udgangspunkt i et Simplicity mønster - men har lavet lidt om på det, da det er tilpasset teens og 'yngre kvinder' - og ikke sådan 'en godt bagt yngre kvinde, som har født 4 børn og har mave og røv derefter' som undertegnede :-)

  SvarSlet
 14. ;-) jeps... Kender godt til det 'godt bagte'. Og selvom det kun er 2 børn her (endnu) så må jeg lige overveje om jeg ikke bare skal kaste pengene efter Butterick-mønsteret og så se om en str40-42 ikke kunne passe over mås og hofter.

  SvarSlet