fredag den 1. april 2011

Moonkids gør det igen....

Jeg har tidligere skamrost Moonkids her på bloggen, og gør det gladeligt igen. Herhjemme er det primært 5-årige Bertram, der må trækkes med moderens besættelse af det mærke. Bertram er af statur (og temperament) anderledes end resten af vores børneflok....mere klejn i det - altså kropsbygningen, absolut ikke temperamentet. De kontrastfarvede klude fra Måne-mærket passer bare så godt til Bertrams krop og sind, synes hans mor. Jeg syer meget til ungerne, bevares - men, det er altså også sjovt at købe sig fra det indimellem. Jeg er rigtig god til at købe tøj på tilbud, det skal man sgu være med 4 børn....men, det hænder, at der bare er noget man (moren) må eje (til sine børn), og så må man jo betale prisen. Specielt når det nu er en genstand, som sandsynligvis ikke vil være til at opdrive på tilbud, når den tid måtte komme. Hmmm, den retfærdiggørelse lød bedre i mit hoved.

'Har du lige givet over 300 kroner for et par bukser til Bertram?' 'Plus porto!!!?

Damn you, fællesøkonomi!!!

Bertrams ben måtte bare ha' disse bukser. Han bli'r så cool med sin rock 'n' roll tee dertil. Bukserne er købt her - men fås også her

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig måtte du da bare købe disse seje buks til Bertram...;0)
  Og ja den hmhm s k i d e fællesøkonomi, kender jeg alt for godt til... Jeg argumentere altid med, at hvis man nu syr lidt selv(og sparer lidt penge på det), så må man da for F.... gerne købe lidt luksus til ungerne i ny og næ;0))))

  kh Elin

  SvarSlet
 2. Glemte helt at skrive, at når jeg køber luksus er det mærkerne: Groovybaby (kender du det?;0)), og småfolk+ Klappekage.... kh Elin

  SvarSlet
 3. Kan kun sende dig forstående tanker da! Her er den også helt gal når jeg ser noget vi bare MÅ eje :) Har også en tynd ranglet sprællerbasse af en dreng og da han var lidt yngre var han også ofte klædt i Moonkids. Nu er han blevet skolebarn og har selv fået en mening om tingene, så nu hjælper vi hinanden.
  Her er vi hoppet på mærket KOIN - de fede "bananbukser" sidder altså også godt på de tynde lange ben sku jeg hilse at sige :)

  SvarSlet
 4. De er da også bare for fede:)

  SvarSlet
 5. EJ - De er da godt nok for seje - skal/skal ikke -

  SvarSlet
 6. Vi vil se dem på Bertram :-)
  Tror også Noah ville være fin i sådan et par

  SvarSlet