lørdag den 18. juni 2011

Wilmas aflagte til salg....

Så har jeg ryddet op i Wilmas bugnende skab. Jeg kan simpelthen ikke tvinge hendes krop i disse kjoler mere. Det er børneplageri. Nogle af dem har hun stort set ikke brugt, da de faktisk var for små allerede fra starten. Jeg bryder mig bare ikke om at skille mig af med tøj, jeg har syet til hende. Jeg tror jeg har en tendens til at sjæleliggøre hendes tøj. Et det underligt? (Ja, gu' er det underligt, kone - det er tøj, damn it - og nu snakker du med dig selv igen. Ta' mig sammen)

Suk. Nå, men her er hendes kjoler:

Den grønne her har hun brugt ca. 3 gange, tror jeg. Den svarer til str. ca. 98/104. Lårkort model. Sælges for 200 incl. porto. Kjolen er egentlig en del af et mor/datter sæt, men min kjole blev for stor og Wilmas for lille, så vi har kun poseret en enkelt gang i dette sæt.Kjole nr. 2 er yndlingskjolen over dem alle. Den jule-gule med lilla knapper. Den er brugt lidt flere gange, men slet ikke nok, da den faktisk også var i det mindste til at starte med. Hvornår lærer jeg det. Man stopper ikke et barn på næsten 110 cm i en str. 98/104. Sælges for 200 incl. porto
Nr. 3 er 'Den blå kuk-kuk-isoli-kjole'. Den var lidt en tester og kun brugt 1 gang, da jeg syede flere lignende til hende efterfølgende. Str. ca. 104/110. Sælges for 150 incl. porto.Hviskekjolen i chambrey er også brugt alt, alt for få gange. Hvad sker der for mig? Str. ca. 104. Sælges for 150 incl. porto.Slutteligt er der valmuekjolen. Den dækker knapt hendes numse efterhånden. Heldigvis har jeg flere valmuer på hylden, for sådan en kjole kan hun ikke undvære. Kjolen er en kort model ca. 98/104. Sælges for 125 incl. porto.Send mig en mail, hvis du er interesseret.

21 kommentarer:

 1. Jeg vil vildt gerne købe den gule + den med valmuerne. Mvh Maria

  SvarSlet
 2. her er lige min mail adresse: Maria@retro-vintage.dk

  SvarSlet
 3. HJÆLP - Jeg kan ikke finde din mail adresse, så nu når jeg det sikkert ikke :(

  SvarSlet
 4. Jo, jo - jeg skriver til dig, Maria. Du skal nok få den gule og valmuerne :-)

  SvarSlet
 5. HURRA - Det er jeg bare så glad for. Jeg har fire piger fra 0 - 6 år, så det er helt sikkert to måske tre der kan nå at få glæde af dem. De er bare så fine. Du må have en dejlig dag. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Mvh Maria

  SvarSlet
 6. Oh, your daughters shoes are soooo awesome!! Awwww ♥ ♥ So wonderfull vintage -style, I love it ♥ (sorry for my bad english ;))

  SvarSlet
 7. Thanks, Katja :-).

  Maria, jeg håber du har fået min mail?

  SvarSlet
 8. Hvem det bare havde en lille pige??

  Men hold op hvor kan jeg godt forstå du har svært ved at sætte det til salg.
  Det er simpelthen så fint.

  Kh Tina

  SvarSlet
 9. Sweatshirtkjolen er også væk. Tilbage er den grønne.

  mvh

  SvarSlet
 10. Så bliver jeg vist nødt til at hapse den lækre grønne sag <3.
  Den kan jo gemmes til Ida kan passe den.

  SvarSlet
 11. Uh jeg vil gerne ha den grønne og hvis der kommer flere må du meget gerne skrive. Janet172@hotmail.com.. Krydse krydse, er er totalt forelsket i valmuerne.. Kh janet

  SvarSlet
 12. Forresten så kan jeg fanges på Mette@rysz-krogh.dk

  SvarSlet
 13. Beklager, Janet - Rysz var hurtigst.

  mvh
  Trine

  SvarSlet
 14. Hold nu kæft, hvor ville jeg ønske, at bare en af kjolerne var en str 110... Meeeen så ville du jo nok ikke sælge i første omgang jo :-) Meeeeen har bare altid beundret dine kreationer, så jeg sidder næsten helt desperat her bag skærmen med tårer i øjnene.... Mon ikke det er lidt det samme du taler om, når du siger, at man kan have super svært ved at skille sig af med noget tøj....selvom det bare er tøj ;-)
  Tina.

  SvarSlet
 15. Skønne kjoler - ærgerligt at jeg ikke var hurtig nok :(

  KH Vibeke

  SvarSlet
 16. Jeg ville ønske, jeg selv kunne passe kjolerne eller havde en pige:) Øv at det ikke lige passer til en dreng:) Super flotte kjoler:)

  SvarSlet
 17. Ej....... Hviskekjolen og valmuekjolen har jeg bare været forelsket i siden du viste dem frem... Ærgeligt at være en sløv-weekend-padde..:)
  ELSKER dine ting..
  Knus

  SvarSlet
 18. Fuldstændige fantastiske kjoler som jeg ville elske at have fået finger i... men er simpelthen for sløv tydeligvis!
  Er det nogle mønstre du selv designer?? Du er knald hamrende dygtig!!!

  SvarSlet
 19. Tak, tak:-). Camilla, de fleste af kjolerne designer jeg selv. Andre syer jeg efter gamle mønstre... dog laver jeg som regel altid om på mønstrene:-)

  SvarSlet
 20. Det er vrikelig noen utrolig fine modeller!

  I Norge har det kommet en bok - made by me - som har samlet oppskrifter fra flinke bloggere. Jeg håper Danmark stiller opp med noe lignende, og at dine nydelige jentekjoler er med.

  SvarSlet