søndag den 29. januar 2012

Endnu et op- og udrydningssalg

Min 50er inspirerede hjertekjole. Suk. Jeg har desværre kun haft den på 2 gange. Den er en smule for stor i livet til mig, og det irriterer mig tilstrækkeligt til at den ikke bli'r brugt ofte nok. Str. ca. 42. Jeg er små 180 cm høj.

Sælges for 450 + porto.
Min nyligt syede 'sløjfe på ryggen' kjole. Jeg har en udgave af samme i støbeskeen, så den her ryger videre. Brugt og vasket 2 gange. Sælges for kr. 350 + porto.Endelig er der denne lille hoodie. Den var egentlig solgt, men den potentielle køber har ikke givet lyd fra sig længe, så nu ryger den til salg igen. Str. ca. 4. Brugt og vasket 1 gang. 175 + porto.


9 kommentarer:

 1. Hjertekjolen står der LAURA på!

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig gør der det, Laura. Smider du en mail?

  SvarSlet
 3. Jeg har hørt, at en af dine kjolebeundrere mener, at du bør spise lidt mere det næste stykke tid....bare sådan så du rammer en str. 44, så sy en masse fede kjoler i den str., smide et par kg igen og sælge de - nu for store- skønne kjoler videre... Altså det er bare hvad jeg har hørt ;-) Dine kjoler er fantalastiske!!!

  SvarSlet
 4. Ej nogle fede kjoler. Er desværre ikke en str. 42 endnu. Men jeg sidder klar til indkøb, når jeg en gang kommer derned :-)

  SvarSlet
 5. Igen skønne sager du har til salg

  Stine:)

  SvarSlet
 6. Hejsa, er sjøjfe på ryggen kjolen solgt og hvilken str. er det?

  SvarSlet
 7. Beklager, Lisbeth, men det hele er væk.

  Kh

  SvarSlet
 8. Er trøjen i str 4 væk? Den gønnr med hjerter?

  SvarSlet