onsdag den 11. april 2012

Stuuur stuuur nummer!

May I present - cirkusprinsesse Wilma. Hun mener selv, at det er den smukkeste kjole hun nogensinde har ejet. Personligt synes jeg den var smukkere inden tyl-kanten forneden - men sådan er vi heldigvis så forskellige! Hvem kan konkurrere med pink tyl, der oven i købet glitrer, når lyset rammer?! Lige nu hopper kjolen i trampolin sammen med prinsessen og dennes storesøster. Den er også testet og godkendt ved tegnebordet....og ikke mindst - godkendt med en vingummi i munden. Hvem gi'r sine børn vingummi en højhellig onsdag eftermiddag. Tsk, tsk.

'Moar, jeg har simpelthen så'n lyst til noget usundt'. Kender det godt, Wilma :-)
20 kommentarer:

 1. Jeg synes du skal lave den med en talje højere oppe, uden tyl... i en str 74 og sælge den til mig...

  muhahaha ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nægter at tro på, at du kan være i en str. 74, Karen Elisabeth ;-)

   Slet
  2. jo da - blev totalt superslim efter fødslen... ikke en eneste delle på min krop mere...

   (eller et eller andet i den retning, noget,... noooooooot!)

   ;0)

   Slet
 2. He, he, fantastisk, vi kan vel alle få lyst til lidt lækkert.
  Hos os har Folke og jeg "kun" gumlet et par chokoladeæg i os. Det gik hurtigt, vi skulle nå det inden resten af familien kom hjem...;))

  Og du har da i den grad tryllet igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Den kender jeg også godt, Stine - her er jeg som regel bare alene om at skynde mig ;-)

   Slet
 3. Hvor er det en fed kjole. Jeg kan da godt forstå, din smukke datter gerne ville have tylkant på, det hører vel en prinsesse til?

  SvarSlet
 4. Lækker kjole... og alle giver da ind i mellem deres unger en vingummi eller 2 onsdag eftermiddag... eller chokolade inden morgenmad... eller noget... tror jeg...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha, godt vi er flere elendige forældre ;-)

   Slet
 5. Sådan en kjole får jeg også helt lyst til at iføre mig! Den er fantastisk og ens dag må da unægtelig blive sjovere med den på. Wilma ser som sædvanlig skøn ud.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er den Fiiiiiiiin....!!! Jeg kan da godt forstå at Wilma synes det er den smukkeste kjole hun har ejet. Gad godt at sidde på sidelinjen, når Wilma,selvfølgelig også engang har sin egen blog, og deler ud af erindringerne fra en barndom med garderobeskabet fuld af alskens herligheder, som hendes mor flittigt syede. Altså, det er jo næsten et helt lille eventyr i sig selv. Ti hi..!! Misundelig...!! Næh nej, OVERHOVEDET ikke... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, en sød tanke, tutti. Jeg håber da inderligt at det er sådan, hun vil huske mig (og ikke som damen, hvis ansigt hun aldrig så, da det altid stirrede på en symaskine :-)

   Slet
 7. Hvor er den fantastisk fin Trine!! Sådan en ville prinsessen herhjemme også elske at tulle rundt i..
  Må altså også lige give dig en kæmpe cadeaux for de to super fine jakker, du har vist frem på det seneste! Har været offline, så har først set dem nu;) SÅ skønne..
  Kh Anne

  SvarSlet
 8. Verkligen superläcker klänning!

  SvarSlet
 9. Det ternede stof har jeg også fået fingerne i, og der er også lagt planer her. Sjovt nok lidt i stil med din "hagesmæk"... :-)

  SvarSlet