onsdag den 4. april 2012

Striber, utilsigtede rustikke stjerner og en slags rip-off!

Min veninde Mette er, forståeligt nok, helt pjattet med denne jakke fra Mads Nørgaard - hun er bare, også ganske forståeligt, ikke helt så pjattet med prisen. Mettes søn, Noah, til hvem jakken er ønsket, blev 5 år 1. april, så nu har jeg syet ham en særdeles Mads Nørgaard inspireret jakke, som en fødselsdagsgave. Håber det bli'r hans sommerresidens. Så fik vi klaret striberne og rip-off'en. Nu til den rustikke stjerne. Hvad kan jeg sige, koner, man skal ikke forsøge at multitaske med et varmt strygejern i den ene hånd, det kan nemlig i så fald ske, at man kan komme til at små-smelte tatoverede stjerner. Nu lader vi bare som om, at stjernen skulle se så'n ud. Det har vel også sin charme med sådan en let flosset stjerne.

Jakken er syet at striber fra stof2000, pyntet med orange lynlås, skråbånd både på yder- og inderside af jakken,  samt en tatoveret stjerne af strygestof købt hos Anna.
40 kommentarer:

 1. Den er så flot og sej!
  Har selv overvejet det samme! -ka nemlig heller ikke lide prisen:))

  SvarSlet
 2. Tuttifrutti med et tvist.Apr 4, 2012 07:39 AM
  Über cool jakke,den er da bare for lækker. Hvor er det skønt, at du kan træde til, når venindens pengepung ikke rækker til indkøb af en "ægte" Mads Nørgaard. Personligt synes jeg at din udgave er federe og den flossede stjerne er da lige i øjet. Det var da heldigt at det ikke var jakken som blev brændt af. ;o)
  Rigtig god Påske og den altid tjekkede inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - og det glæder mig at kunne inspirere. :-)

   Slet
 3. Ups! Her går det sgu heller ikke for godt med at multitaske. tak for inspiration. ;o)

  SvarSlet
 4. Lækker jakke og lidt trassy skal den da være, den stjerne :-) Jeg forstår ikke, hvordan du får tid til at spytte alt det ud af maskinen - og så er det oven i købet altid så lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Indrømmet, jeg har et usundt afhængighedsforhold til min Pfaff...og til kaffe, cola og chips. Men til gengæld ryger jeg ikke og indtager sjældent alkohol ;-)

   kh
   Trine

   Slet
  2. Det kan jeg kun sige ja og amen til!

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Og Moren til drengen med "Mads-Nørgaard-wanna-be-jakken" er yderst tilfreds :-) Glæder mig så meget til at se ham i den.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og han er så lækker i den, fik vi konstateret :-)

   Slet
 6. Trine, du laver simpelthen så seje ting! Det er dig, der har inspireret mig til at prøve med andet end firkanter (AKA patchwork og babysengesæt) Nu har jeg købt mig et buksemønster til ældste-øglen, har klippet alle stykker og syet lommepose på lommeskilt. Og så... Fatter jeg ikke mere! Ha ha, jeg kan slet ikke se for mig, hvordan det skal vende og vejledningen er ikke særlig pædagogisk, så nu er jeg gået helt i stå. Jeg må se om jeg kan støve en sykyndig op et sted, så jeg kan komme videre! I mellemtiden kan man jo drømme om at blive lige så dygtig som dig. Og stjernen har da det helt rette look - sej drengejakke!

  Kh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak for de søde ord, Eva...og du skal være velkommen til at sende mig en mail, hvis jeg skal prøve at guide dig lidt udi lommeuniverset :-)

   Slet
  2. Tak, det kan være jeg holder dig op på det! Jeg har anskaffet mig et neeeeeemt mønster og har nu haft en succesoplevelse med et par børnebukser - det andet var jo ikke til at holde ud ;) Men nu tør jeg godt prøve med de andre igen, så hvis friske øjne ikke er nok, så hører du fra mig :D

   Slet
 7. Hvor er den bare super fin, har også selv haft sådan noget i tankerne:-)

  SvarSlet
 8. Trine! Kan du så se at begynde
  At sy på bestilling. Basta !

  SvarSlet
 9. Ej hvor er den skøn -& stjernen havde ikke været nær så fin uden det "rustikke" look ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også sådan jeg er endt op med at tænke, Kath :-)

   Slet
 10. Hold op hvor er den flot..... Er det endnu et hjemmekomponeret mønster eller vil du dele????

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er delvist baseret på et snitmønster fra tyske Farbenmix :-)

   Slet
 11. Super MEGA fed :-) Du laver altså de fedeste ting.

  SvarSlet
 12. Lekkert, superlekkert!! :)

  SvarSlet
 13. Vilken snygg jacka, så enkel och still ren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jes. Jeg har en grå/gul udgave i tankerne nu.

   Slet
 14. Ja for den en fed jakke. Jeg håber også at komme igang, men vil på jagt efter en grøn lynlås tror jeg ;O))))

  SvarSlet
 15. hvor er den fed. kan du lave en diy på hatten med kantbåndet

  SvarSlet
 16. Hvor er den fed! Må jeg spørge, hvor du finder de farvede lynlåse? De har dem ikke i min lokale Stof2000. Stof og Stil?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg mener bestemt de er fra stof og stil. Prøv at tjekke deres webshop.

   Slet
 17. Flot jakke. Jeg kan godt lide det orange op af det stribede. Og at detaljerne inden i er så gode, er bare super flotte. Men jeg kan ikke helt blive ening med mig selv omkring stjernen. Men et eller andet sted ser det jo ud som om den er lavet til at være flosset. og man tænker "hvordan fan'en fik hun den sådan"??
  Så konklusion: jeg kan sq godt li stjernen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tihi - ja, jeg er også endt med at være begejstret for den flossede stjerne. Tør dog ikke forsøge at lave kunsten efter, tror jeg. Og tak, Henny :-)

   Slet
 18. Hej igen, bliver simpelthen lige nød til at fortælle dig, at jeg blev så inspireret af din jakke, at jeg blev nød til at sy en til midste manden! Nu er den færdig og fin. Ja, og nu hvor jeg vender tilbage og ser dine billeder, kan jeg jo se at jeg næsten har kopieret den -sorry! -med undtagelse af den proffe stjerne ;)

  Fedt at blive inspireret og få gang i symaskinen!

  Mvh Trine

  SvarSlet