onsdag den 9. maj 2012

Jakke med fyld

Der Wilma spammes nok en gang.

Lånt fra BettyP

Lånt fra BettyP


13 kommentarer:

 1. Jeg er totalt vild med den er jakke, syns det er nogle fantastiske farver, den sidder bare lige i skabet, og så er detso altså en ret så dejlig lille model der pynter sig med den smukke jakke :)

  SvarSlet
 2. Jättefin! Har precis sytt färdig min första jacka till min 1åring, det tog lång tid för mig men tillslut blev jag nöjd. Besöker din sida då och då; verkligen fina grejer du gör!

  SvarSlet
 3. Man kan jo heller ikke få nok af at se på den smukke unge :-)

  SvarSlet
 4. Så fed jakke og skøn unge :) Er selv ejer af 4 små drenge, ellers måtte jeg da blive ejer af sådan en skøn jakke... :)

  SvarSlet
 5. Nu maatte jeg jo lige tjekke din blog ud....og bum saa ser jeg verdens fedeste jakke. Er du tosset mand den er floooot! Og hvor hyggeligt med en Wilma indeni :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare vildt lækker!!

  SvarSlet
 7. Så smuk! Du skulle ikke tilfældigvis være interesseret i at sælge en af Wilmas brugte jakker fra sidste år? Tror, Lucca vil kunne passe den, hun bruger str. 104-110. og de er jo så fine, så fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Ditte. Jeg må desværre nok skuffe dig - for de er simpelthen slidt op, de jakker fra sidste år. Måske sætter jeg den her til salg 'om snart', men jeg ved ikke, om den bli'r for stor?

   Slet
 8. Kan de slet ikke bruges? Ikke engang som ekstra jakke? Hvilken størrelse er denne? Vil gerne sætte mig på den, hvis den passer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ret skal være ret, så har jeg sendt 1 til genbrug og 1 i mine egne gemmer - så nej, beklager. Denne er en str. ca. 116 - ikke mindre.

   kh

   Slet
 9. Øv, så bliver den for stor :(
  Men sig til, hvis du skulle få lyst ti at sy en i str. 110 :)

  SvarSlet