mandag den 18. juni 2012

Little Pieces

Ih, hvor er den altså fin Pieces børntøjskollektion Little Pieces....og lige nu kan man shoppe lækkerierne på tilbud....der er vist ikke mange steder, man kan finde sådan nogle fine sneakers til under 100,- Med en børneflok på 4 kan faren godt li', når moren godt kan li' ting til den pris :-)11 kommentarer:

 1. Ih altså, hvor er det en fiiin kollektion! Ærgerligt at ens egen spæde pigekrop ikke kan presses ned i de størrelser:-) Tak for tippet med udsalget. Havde set et indlæg om Little Pieces andetsteds og tænkt, at det må jeg investere lidt i...og så nu på udsalg. Det er noget min finansminister (læs: gemal) og bankmand kan lide!

  SvarSlet
 2. Hooool nu op hvor er det super fedt det tøj, der kostede du mig lige en formue!! :)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor fint. Jeg vil glæde mig til, at Freja bliver stor nok til at passe det, for det er da et super lækkert alternativ til H&M, som efter min mening slet ikke kan følge med rent modemæssigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, Line - der er desværre blevet langt mellem HM's musthaves...

   Slet
 4. Ja der kostede du mig lige de næste måneders tøjbudget til lillepigen... ;-) Tak for link. Anede ikke Pieces lavede til de små også, men wauw det er lækkert. Og til yderst OK priser. :-)

  SvarSlet
 5. Så røg der også lidt (mere) i kurven her. Vi er allerede vildt begejstrede for det herhjemme. Spændt på kvaliteten på skoene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lovende, Sandie - jeg er også spændt på skoene.

   Slet
 6. Hvor fint, en skam den gule buksedragt er til børn :)

  SvarSlet