mandag den 27. august 2012

Beauty & The Beasts

Så er Disney klar med endnu en Power-Prinsesse. Heltinden i filmen 'Modig', der har premiere ultimo august, er den rødhårede, skotske prinsesse Merida. Den unge, viltre, royale skønhed har andre planer for sit liv end de umiddelbart forudbestemte - og det er ikke uden problemer, når man vokser op i en kongefamilie med dybe klan-traditioner.

Herhjemme har Wilma taget godt imod den smukke dukke prinsesse - og nok er det en usædvanligt modig prinsesse, men hun har det alligevel bedst med at sove i Wilmas seng (på en Helly Kitty pude og med en mere sjælden end køn MEGET lyserød og MEGET syntetisk puddel)
Albert (og Bertram) har fået lov at teste det nye hit Monsuno. Hvad kan sige. Der er så meget mødre ikke forstår. De er små, de er grimme, de er lavet af plastic - og drengene elsker dem allerede. Suk. (De skal nok blive det næste samleobjekt - så kan de få en kasse ved siden af  kassen med de 1.000 gormitier!)

Monsunouniverset handler om drengen Chase, der med hjælp fra sine venner og de gigantiske high-tech hybrid monstre (WTF?!) indleder en kamp for at redde Chases far, som er videnskabsmand, fra det ondsindede agentbureau S.T.O.R.M., der ønsker at misbruge de enorme Monsuno-kræfter.  High-tech hybrid monstre. Jamen, er det overhovedet nødvendigt at nævne lyset i de begejstrede drengeøjne?!

Dette er et sponseret indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar