lørdag den 8. september 2012

Ruta & Leather Dress

'Ruta', som dette print hedder, er designet af svenske Lotta Jansdotter. Jeg er fuldstændigt forgabt i både design og farve. Det er så smukt. Jeg havde mine overvejelser ift hvilket kjolesnit, der ville passe bedst til stoffet....og mig. Jeg valgte den sikre løsning - så endnu engang en kjole baseret på Simplicity 2591. Ærmer og krave er dog egen idé. Jeg overvejede også en empirekjole i 60er snit...og overvejer den fortsat. Ruta fåes nemlig også i andre farvevarianter, så måske en Ruta 60er kjole i anden farve. Selvom jeg nu er allermest vild med den mørkeblå her. Kraven i vaskeægte imiteret skind synes jeg er en fed detalje til kjolen. Egentlig var 'skindet' indkøbt mhp taske-pimp, men det udgør da en ganske nydelig krave.


  

17 kommentarer:

 1. den er sååå fin :) Jeg elsker Lotta Jansdottar designs. De rammer så godt hvad jeg kan lide. Stoffet du har brugt har også fristet mig over evne men jeg syer sjældent tøj til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Emma. Ja, hun laver så meget lækkert, hende Lotta.

   Slet
  2. her er et lille tip hvis du skal ha mere Lotta.., http://www.freshlemonsquilts.com/?p=2109

   Slet
 2. Vi vil se den på!!!
  Igen en super fin kjole du har krearet. Hvor kan man købe Lotta stof??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu kan du se den på, Ulla. Man kan købe Lotta stof på etsy blandt andet - denne her er dog lidt sværere at få fat i...men på dawanda.de kan man finde den.

   Slet
 3. Den er for lækker! Gad godt være lige så meget en kjolepige som dig, for der er næsten ikke noget så fint, som en dame i kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er 99,9% kjolepige. Jeg forsøger med en buks ca. en gang hvert halve år - og det føles lige forkert hver gang.

   Slet
 4. Top lækker. Men der kan altså snart ikke være flere kjoler i dit skab Fru Petersen, så jeg påtager mig gerne det tunge hverv at lægge krop til din næste kollektion :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Schrøder, om jeg må be', Fru Klüwer! Og jow, der kan sagtens være flere kjoler her - ellers må Ronni bare rydde ud i sit tøj! :-)

   Slet
 5. Du kommer til at se top lækker ud i den skønne kjole:)

  Stine

  SvarSlet
 6. Hvor er den cool!
  Jeg er også HELT vild med det stof.
  Og kraven er en fed detalje.

  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Maj. Jeg er spændt på, om kraven er lige så fin efter en gang maskinvask...håbe håbe.

   Slet
 7. Iiihhh, den er fin. Elsker også det stof og rigtig lækker kontrast med kraven :-)

  SvarSlet
 8. its just so gorgeous! i neeeddd it......

  SvarSlet
  Svar
  1. Well, then get on with it Ruffles - I know you can turn this pattern in to one hell of a cute dress :-)(that is if you can find the pattern....it's practically impossible)

   Hugs

   Slet