tirsdag den 18. juni 2013

Albert & Chris

Yndlings-Albert i yndlings-bukser. Chris fra Stof2000. Pfaff'en burde efterhånden kunne sy denne model uden hjælp! Albert er 9 år og 8 mdr. og ca. 152 cm høj. Jeg har syet str. 10 år til ham, som jeg har forlænget lidt i benene og smallet lidt i siderne. Sennepsfarvet piping ved lommerne.

Stoffet er en halvkraftig blå-grå pique fra Stofdillen. Egentlig er det den slags stof, man bruger til polo shirts, men det egner sig også fortræffeligt til en blød sommerbuks, som det ses.

A new pair of comfy sweatpants for Albert. His favorite kind of clothes.
13 kommentarer:

 1. Det er helt klart også den store favorit her hjemme hos min dreng på 8 1/2
  Tror faktisk at det var her jeg hørte om dem for første gang og nu er der røget rigtig mange igennem maskinen - både til børn og voksne. Tak for den fine inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer også kraftigt et par til mig selv - selvom de med sikkerhed ikke vil gøre noget godt for min krop!

   Slet
 2. Hmm.. Jeg har et par liggende i skammekrogen derhjemme.. Jeg har klippet dem i den størrelse som målene passer til.. Men de er 20 cm for store i livet og15 cm for lange..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mystisk - altså den voldsomme bredde er jeg med på, men jeg synes ikke de er specielt lange i str.

   Slet
 3. Hvor er det en pæn model - altså både Albert og buksen ;)

  SvarSlet
 4. Guuuud kan en 9årig Albert se sådan ud?! Min Albert er kun 4, så det er sjovt at tænke at han engang bliver sådan en stor Albert;)
  Vi er også glade for Chris herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yup - en vaskeægte 9 årig Albert og yndlingsChris :-)

   Slet
 5. Skal også begive mig ud i en Chris model, men skal lige forhøre mig ved en erfaren:o) er det noget med at du har justeret lidt i forhold bredden på ved lårene..... tak for god inspiration :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er primært ved talje/hofte, jeg tager af bredden - mindre ned over lår og fra knæ og ned ganske lidt eller slet intet.

   Kh

   Slet
 6. Tak :o) så må jeg se at komme i gang.

  SvarSlet
 7. Tal lige om en gen-pulje der sparker røv! Det burde være forbudt at producere SÅ lækre børn:-) Og med en mor der oven i købet syr über lækkert tøj til dem også? Jeg bukker mig i støvet! :-D Tillykke med udvidelsen af maskinparken, glæder mig til at se hvad du får tryllet frem på den nye maskine :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. For filan hvor er du sød yndlings-Michelle. Tusind tak for de søde ord.

   Kh

   Slet