onsdag den 17. juli 2013

Kids Clothes Week Day 3 - Skirt & Top

2 af de hurtige.

En super enkel nederdel - kreeret efter denne devise. Nederdelen har fået tilsat et par lag af tyl. Jeg begik en fejl, da jeg syede nederdelen - ikke den første gang og sikkert heller ikke den sidste gang, jeg laver denne dumme fejl. Jeg får stort set altid klippet foldeelastikken for stor. Jeg glemmer ganske enkelt hvor meget det udvider sig, når det syes fast. Opsprætning - nej tak. I stedet klippede jeg et smallere/kortere stykke elastik (den neon korale), som jeg så fastgjorde på bagsiden af foldeelastikken. Festlig ser min fejl da ud. At den nye elastik så nok skulle have været endnu kortere, er der bare ikke noget at gøre ved!! Ikke flere elastik-lag. Det var også først da foldeelastikken var fastgjort, at jeg fandt på den lille detalje med neon-båndet og læderstjernen. Det ville unægteligt ha' set mere fikst ud om pyntens ender var fastgjort bag foldeelastikken. Actionpics følger.

Toppen. Tja, det var bare en lille hurtig idé, der skulle afprøves. Lille, som i for lille til Wilma forstås...og den skal da bo hos en, som kan passe den. Str. ca. 116. Sælges for DKK 75,- incl. porto. Stoffet er bomuldsvoile. Den har neonkoral bindebånd i nakken, elastik på ryggen og i livet.

Super simple projects. Skirt with tulle and a little (too small) halter top.


17 kommentarer:

 1. Men smuk det er den:) Håber da den kan bruges på trods af at den ikke er helt så stram, som du gerne ville have :)

  SvarSlet
 2. EJ hvor er den fin - må straks prøve at sy en til S :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt, du skal. Et nemt og hurtigt projekt :-)

   Slet
 3. So nice, love it! Adorable birds-fabric and the tulle skirt is cool and sweet at the same time.

  SvarSlet
 4. Så flot, så flot! Jeg elsker den fugle stof med neon! Og nederdelen er simpelthen så sød. Ærgerligt at de ikke passer som de skal.

  SvarSlet
 5. Both are so lovely! Especially that skirt...my little gal would flip for it. Know what you mean about the foldover elastic stretching out - I ALWAYS forget that too.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks Kristin - and I'm glad to know that I'm not the only one with a short f-o-e memory :-)

   Slet
 6. I love the skirt!! So airy and delicate. YOur photos are always stunning trine! how do you do it?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks sweet Suz. I don't do anything in particular - I just usually shoot my photos outside or indoor with a white wall as background. I don't have any fancy equipment at all. I use Photoscape as editing tool

   Slet
 7. So lovely, with the little star detail on the skirt!

  SvarSlet
 8. Fabulous as always, Trine! I love the halter style with that cute skirt and the other skirt I would make K green with envy!

  SvarSlet
 9. I love the yellow skirt! I've seen it on your blog before. I can't remember if I've commented on it. I would love to know how you made it or where you bought it! I know my daughter would love it.

  SvarSlet