torsdag den 23. oktober 2014

Perfect Pattern Parcel #6 - Hudson Pants

Det er ikke første gang, jeg deltager i Perfect Pattern Parcel Tour. Tilbage i foråret deltog jeg i den første af slagsen.

Ideen med PPP er at skabe større opmærksomhed omkring alle de dygtige indie designere, der findes rundt omkring i verden - og samtidig støtte et godt formål. I det her tilfælde er der fokus på børns uddannelse.

Pattern Parcel #6 indeholder følgende mønstre:

Syrah Skirt designet af Lauren Dahl
Bronte Top designet af Jennifer Lauren
Julia Cardigan designet af Mouse House Creations
Hudson Pant designet af True Bias
Zsylya Dress designet af Kate and Rose

Desuden findes et bonus mønster

Odette Dress designet af Bluegingerdoll

(Bonusmønstret 'låses op' hvis man køber pakken for mindst $32)

Man vælger mere eller mindre selv, hvad man ønsker at betale for denne lækre samling af mønstre, og man kan sågar vælge, hvordan betalingen skal fordeles mellem indie designerne, velgørenhedsprojektet og selve PPP (som er en non-profit organisation. De skal ikke tjene på foretagenet og et eventuelt overskud gives til velgørenhed).

Today I'm participating in the Perfect Pattern Parcel #6 tour!

As the creators explain:

Here at PPP we believe in supporting independent pattern designers. It's our opinion that indie patterns are just, well, better than big box patterns, and we're pretty sure our customers thins so too. So. we allow customers to show their support in naming their own price for each Parcel. We also encourage customers to allocate part of their Parcel price to the charity Donorschoose,org in order to help classrooms in need. PPP donates all profits after expenses from Parcel sales to the charity as well. Together we've raised over $12,000 for classrooms in need!!!


Pattern Parcel #6: Choose your own price and support DonorsChoose. Win/win

Jeg har valgt at lave Hudson bukserne. Jeg har faktisk længe drømt om at lave de sweat pants - så heldige mig at mønstret sådan lige kommer dumpende. Jeg har bestemt også planer om at prøve kræfter med de andre mønstre i pakken.

Det blev i denne omgang Luna, der løb med Hudson. Hun er efterhånden en høj pige, hende datteren min - omkring 176 cm - så jeg forlængede buksebenene lidt, ellers er de syet lige efter mønstret! Super fede, siger hun!! Umiddelbart var min tanke, at de var noget lavt taljede, men den brede linning gør, at det ikke er tilfældet. Altså, de sidder stadig på hoften, men slet ikke så lavt, som jeg måske havde forestillet mig.

Bukserne er syet af jersey jacquard fra Stofdepotet.

I made Luna the Hudson Pants designed by True Bias - and she loves the. Cool and comfy! 


 Pattern Parcel #6: Choose your own price and support DonorsChoose. Win/win

Pattern Parcel #6: Choose your own price and support DonorsChoose. Win/win

3 kommentarer: