fredag den 16. juli 2010

En lille kjole....

Jeg havde glemt alt om dette mønster indtil igår, hvor jeg var 'forbi' hos Iben, der havde syet en fantastisk kjole til sin datter efter selvsamme mønster. Her er så mit bud på en kjole syet efter et Stof2000 mønster. Det er første gang, jeg afprøver et mønster fra Stof2000 - og absolut ikke sidste gang :-) (dog har jeg ændret lidt på snittet). Kjolen her er til min far - eller i hvert tilfælde en, han for lov at forære en lille pige i 1 års fødselsdagsgave 'lige om snart'.

15 kommentarer:

 1. Iiih jamen den blev da aldeles skøn og en rigtig fin detalje med det turkise tittebånd. Er vild med den og med det skønne stof og synes også rigtig meget godt om mønstret. Har faktisk lige været omkring den lokale stof2000 igen og skal netop til at prøve et skjortemønster af deres af til Kalle. Bliver spændende at se om det fungerer lige så godt (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 2. Uh.. Det er bare SÅ fint et mønster! Utrolig kær kjole..
  Vil du løfte sløret for hvad mønsteret hedder..?:) For jeg er blevet lidt hooked - har syet endnu en kjole til Karoline og har blod på tanden efter flere forskellige mønstre..;)
  Nyd aftenen..
  KH Anne - som synes hun er ved at blæse væk her i dit område;)

  SvarSlet
 3. Mønstret hedder Iris :-)

  - og ja, der blæser en vild vind her i Hobronx og omegn :-)

  SvarSlet
 4. Hej Trine.
  Den er vel nok helt og aldeles skøn. Synes det er en super fin kontrast med det turkise piping- og skråbånd. I love it :o) Og så de små ærmer er en rigtig fin måde at lave et lille let ærme. Stof2000 har da ramt lige i øjet her, og det samme har du i udførelsen. Syros har du fortjent :o) God weekend. KH Anette

  SvarSlet
 5. For en herlig kjole! Nydelig mønster og ikke minst stoffet du har brukt :-)
  Ha en flott helg!

  SvarSlet
 6. Den er virkelig skøn!! :-)

  SvarSlet
 7. Nydelig er den!! Det mønsteret ser SÅ fint ut, og stoffene du har brukt er lekre!

  SvarSlet
 8. Tusind tak for det..:) Lidt avanceret måske - men man kan jo altid forsøge;)
  KH Anne

  SvarSlet
 9. Den er skøn! Flot arbejde.

  SvarSlet
 10. Superfin klänning! Riktigt somrig och fin. /Petra

  SvarSlet
 11. Hvor er kjolen bare skøøøn og jeg lod mig da straks inspirere og klikkede videre til stof2000. Mønstret er nu bestilt og der hoppede sørme også et mønster på Daisy bukser med i kurven :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 12. Nej hvor den kjolemodel skøn- er den svær at sy- hvis man lige lader dine dejlige ekstra detaljer være så som tittebåndet....??? udbrød søster forresten i et NEEEEEEJJJ hvor fin, til Wilma´s flotte hår:0)?

  SvarSlet
 13. Den er bare rigtigt fin Trine... Tror også jeg skal ud og kigge lidt efter mønstre til ham Carl Emil, det er sørme lidt en omvæltning at skulle tænke i drenge syning.. :))

  SvarSlet
 14. Ej hvor er den bare fin....
  Bare man have en pige:)

  SvarSlet