tirsdag den 3. maj 2011

WIP - sommerjakker....

Nå, men det var enormt hyggelig at hilse på dig, sommer - ses vi igen næste år?! Djisøs, hvor bli'r man hurtigt forvænt. Der er jo skide koldt idag - og regnvejr. Hvis I ser en tosse gå og smide om sig med mariehøns, så er det undertegnede - 'Afsted med Jer - op til Vorherre og bed om ikke bare almindelig godt vejr, men 20 grader + og solskin imorgen og de næste 4-5 mdr., tak'.

Det var de sommerjakker, vi kom fra. Dette års model er 60er inspireret med Peter Pan krave og andet godt fra dengang - og lynlås. Første udgave er denne i lys gul med brun piping og kanter. Den mangler lige et par store brune knapper på ærmedimserne og en brun lynlås, inden den er færdig. Jeg har klippet 3 mere - nu skal jeg bare finde tiden til at sy sammen (det burde jeg måske gøre, fremfor at sidde her og indlægge). Wilma får lov at vælge først, når de alle er færdige, og resten ryger (sandsynligvis) til salg - med mindre jeg bestemmer mig for at den unge dame skal ha' noget at skifte imellem. Frås. Gul, grøn, rød og lilla....

11 kommentarer:

 1. Hvor er den fin i det hele taget syr du meget skønne ting :-)

  SvarSlet
 2. Ihh hvor er den skøn- altså hvis hun nu ikke lige skal beholde dem alle selv, vil jeg gerne ligge billet ind på den éne:0) hvis man må det....

  kh Elin

  SvarSlet
 3. Næh, sådan én burde alle små piger kunne få deres mor til at sy... ;)

  SvarSlet
 4. Tak skal du ha', Margith

  Det kan jeg vist ikke love dig, Elin - jeg har haft en del forespørgsler på jakker, så det bli'r først til mølle....altså hvis det bli'r ;-)

  Jeg sender dine kjoler idag.

  Det var da en go' idé, Sara ;-)'60erjakkebevægelsen'

  SvarSlet
 5. ok:0) jeg må holde skarpt øje

  kh Elin

  SvarSlet
 6. vilken underbar jacka!!! Wow!!!

  SvarSlet
 7. Du laver simpelthen de skønneste ting - iiih altså :) Wow!!!

  SvarSlet
 8. Jeg er vild med snittet og det enkle udtryk jakken har. Hvor er den bare flot!

  SvarSlet
 9. Tak piger.

  Ja, Siri - den er lidt mere enkel end de jakker, jeg plejer at sy...jeg er vist inde i en af mine mindre pang-med-pang-på perioder.

  kram

  SvarSlet
 10. Så skøn Trine - lækker lækker model der

  SvarSlet