torsdag den 1. september 2011

Pimp med piping.

Det står vist klart for enhver, at jeg er hooked på piping....kald mig bare besat. Jeg synes det gi'r sådan en fed effekt. Denne kjole til mig selv er pimpet med piping omkring lynlås og i halsudskæringen. Nice, ik'? Jeg skal nok fremvise hele kjolen ved lejlighed. Min gine er for lille til kjolen (det er IKKE kjolen og mig, der er for store!).
9 kommentarer:

 1. Wauwh hvor ser det fint ud- Esker farvesammensætningen med det grønne polkaprint og det orange piping og er dybt imponeret over hvor gennemført perfekt det er lavet. Glæder mig meget til at se kjole in action (:

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen så dygtig til de små detaljer! Ih, altså- det er jo perfekt syet!

  SvarSlet
 3. Ja, det ger verkligen en skitsnygg effekt. OCH får allt att se så proffsigt ut. Förstår bara inte riktigt hur du gör...?

  SvarSlet
 4. Den ser skøn ud, glæder mig til at se det hele :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Tak, piger - jeg glæder mig også til at vise den frem...(ikke at der er noget synderligt specielt ved den - jeg er bare vild med grøn, piping og polkaprikker)

  OttoPippi - hvis du kigger her, så kan du se, hvordan jeg bruger piping:

  http://groovybabyandmama.blogspot.com/2011/02/pipingtittebands-tutorial.html

  SvarSlet
 6. Du er hård ud i det der. Du er sej til at designe og du har din helt egen stil!
  Hvornår tager du skridtet og skifter karriere :o)??
  Det her må da ud i verden!!

  SvarSlet
 7. Tak, søde Mette :-) Jeg er simpelthen en bangebuks og ydermere en tryghedsnarkoman. Jeg tør ikke kaste mig ud i det - og jeg synes ikke rigtigt at jeg kan finde tiden til at sy mere end blot til de nærmeste, som det er nu...øv bøv.

  SvarSlet