fredag den 9. september 2011

Grå, siger du!

Jeg er trådt en smule ud af min comfortzone her. Grå (sølvstålmusegrå) er ikke lige normalt den farve, jeg kaster mig frådende over, når jeg skal designe kjole....og når ret skal være ret, så er det faktisk heller ikke mig, der har valgt farven, men jeg er bestemt positivt overrasket over resultatet. Amy Butler blomster og grå, jow - det går da fint sammen (specielt krydret med en lillebitte grøn tittekant). De musegrå rester blev næsten til en nederdel (jeg måtte ty til Amy Butler rester for at få foret linningen.) Den grå er en fabelagtig bomuldssatin med stretch og det blomstrede er bomuld.
7 kommentarer:

 1. Grå (musegrå/stålgrå/osv) - er i mine øjne altså bare en en farveder aldrig skulle ha' været opfundet til tøjbrug.
  Ingen mennesker bliver pæne i grå.
  Mage til kedelig farve findes bare ikke.
  Den skulle forbydes, ja den skulle.

  Venlig hilsen Zanne/ der lige har strikket en cardiganting i det lækreste (muse)grå garn :D (KUN købt fordi det var den eneste farve der var og det var sat heeeeelt vildt ned til næsten gratis = må-bare-eje-garn!)
  Den er dog blevet piftet gevaldigt op med hæklede blomster og pink kanter ☻

  SvarSlet
 2. ELSKER altså bare alt hvad du kaster dig ud i - ville ønske at jeg ikke var en str XL, så ville jeg bestille en af dine skønne skønne nederdele lige med det samme :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er altså bare hel vild med dine nederdele. og grå det da pænt går jo til det hele. ha en dejlig weekend. klem

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med den nederdel. Wauw hvor er den lækker !!

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med kjolen, men forstår din reservation... Men på nederdelen er den grå og grønne da helt genial!! Kunne du ikke lave en DIY på de fede "trendser" du laver på nederdelene? Er de dobbelte? Er helt pjattet med dem...

  SvarSlet