torsdag den 15. september 2011

Keder du dig, Trine?

Endnu et par grå nederdele.....men uha, hvor jeg fornyer mig. Living la vida loca. Flytter dimser fra side til top. Hvad synes I? Ser det okay ud med top-dimser, eller skal jeg holde mig til side-dimser? Den grå/grønne udgave er til min veninde, men top-dimse udgaven er endnu ikke afsat. Str. ca small/36.25 kommentarer:

 1. I like both versions a lot. I think the top one (yellow) looks sort of nautical, which I really like!

  SvarSlet
 2. You are absolutely right, Angela. I haven't thought of that. Now you've inspired me to make a dark blue skirt with white topstitching and red buttons. Thanks :-)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes begge udgaver er fine, men skulle jeg vælge så øh øh ej det er for svært det kan jeg ikke :) jo måske den øverste for de lodrette linjer slanker, uanset så er jeg vild med dine modeller.

  SvarSlet
 4. Jeg kan helt klart bedst lide den gode gamle. Synes den nye udgaver giver mig sele-associationer, hvilket jeg måske synes er mindre heldigt. Synes ikke det er grimt, kan bare 1000 gange bedre lide den grønne :)
  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Til gengæld synes jeg at den gule farver står sindsygt flot til den grå fløjl! Mums :)

  SvarSlet
 6. De er bare så fede begge to. hvis jeg ikke havde set side dimsen så ville jeg ikke tænke over at det måske er lidt fedder end lodret dimsen. men de er fede begge to. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 7. De er total fede begge modeller, men det er somom den øverste model virker smallere :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 8. Kan man bestille en, og i så fald til hvilken pris??

  Kh Camilla

  PS. De er sindsygt fede! Elsker det grå fløjl!

  SvarSlet
 9. Tak, piger.

  Beklager, Camilla - jeg syer ikke på bestilling, kun på tid, lyst og overskud ;-)

  SvarSlet
 10. Synes du skulle have kedet til dig én i str L ;)
  Super fine kreationer som altid :)

  SvarSlet
 11. Jeg synes altså begge er rigtig flotte og det er altid fedt at flytte rundt på noget. Det ser godt ud og så er det lidt anerledes og det kan jeg godt lide :o)

  SvarSlet
 12. Jeg er klart til side-dimser :-) Til gengæld er jeg klart til den gule farve. Så en gul med side-dimser må være næste projekt :-)

  SvarSlet
 13. Er helt pjattet med dit nye påfund. der var en der skrev at det gav sel-assiciationer - og hun kunne ikke lide det , men det kan jeg. Faktisk kan jeg lige nu ikke se hvorfor jeg ikke skal lave en der ligner med seler... Og er pjattet med det grove fløjl.

  SvarSlet
 14. Øv bøv... Så må jeg i gang med at gennemstøve butikker for en lækker nederdel i grå fløjl!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 15. Jeg synes de er fede begge to

  SvarSlet
 16. Kære Trine,

  Jeg er - som flere af de andre - umiddelbart også mest til "den gamle løsning", men det handler nok mere om vane end design. For når jeg tænker mig om, så kan jeg alligevel ret godt lide den grå med det gule.

  Jeg er lidt usikker på, om jeg vil kunne klemme mig ned i den, men hvis nu min lokale finansminister siger ja, hva' er prisen så - og er der mulighed for returnering, hvis den er for lille?

  Kh Signe.

  SvarSlet
 17. Selvfølgelig må du returnere, såfremt den ikke passer. Jeg vil gerne ha' 300 plus porto for den.

  Kh
  Trine

  SvarSlet
 18. Top-dimserne er rigtig fede. Må man spørge, hvor du køber dine lækre, store knapper?

  Kh Lone

  SvarSlet
 19. Lone, jeg har købt knapper på etsy og ebay :-)

  SvarSlet
 20. Tak for det :o)

  ...også for dine inspirerende kreationer og dine humoristiske indlæg. Det er møj' (meget) hyggeligt at følge med hos dig :o)

  SvarSlet
 21. ... og jeg er møj glad for at kunne hjælpe:-) åh vi har sgu så'n en pæn dialekt på de her kanter... vores sko de skawer og vi bratter bukser op, men ud over det, så er vi da meget rare at være sammen med:-)

  SvarSlet
 22. sådan en nautical udgave må du lige flikke sammen til næste weekend i str svigerinde. Jeg skal nemlig til fest med maritimt tema! kram

  SvarSlet
 23. Kan man tillade sig at spørge om du bare tager udgangspunkt i en alm a formet nederdel, når du syr den?

  Om man er til den 'nye' eller 'gamle' løsning afhænger nok også af ens egen figur og hvad der ville klæde den :-)

  SvarSlet
 24. Kære Trine,

  Det var godt, du ikke ventede på svar fra mig - finansministeren var nemlig ikke heeelt enig med mig - han bli'r klogere, gør han!

  Kh Signe.

  SvarSlet