tirsdag den 13. december 2011

Wilmas julepynt.

Come to mama, mit lille omvandrende juletræ og lad mig pynte dig!! Ny indkøbte glimmersko fra Zara. Hun må da elske dem. Jeg elsker dem, og ville ønske jeg kunne være i en str. 30. Eller bare en str. 38....eller 39..... Leopardmønstret isoli - en kjole, en buks, en dragt? Måske krydret med lidt hot pink? Decisions, decisions.

11 kommentarer:

 1. Kjole eller bukser af leoparden, krydret med pink! :)

  Jeg har lige købt en lille leo kjole til min datter på 8 mdr i H&M, og hun er til at spise når hun har den på (det er hun selvfølgelig altid i en mors øjne)

  God dag :)

  SvarSlet
 2. Ups ramte forkert, min datter er 9 mdr - men stadig lækker i leoparden ;)

  SvarSlet
 3. Tak for hint. Min skofetish bliver så glad når der er billige børnesko. Str 35 er slet ikke så ringe endda at have :)

  SvarSlet
 4. Ja, hun har også allerede leopardbukser, så måske det skal være en kjole denne gang. Storesøsteren har dog bedt om et par bukser i leostoffet, så nu må jeg se, hvor langt det kan række.

  Kan lige se din baby-leopard for mig - mums :-)

  SvarSlet
 5. Ååååårh, det er snyd, Katrine!!!

  SvarSlet
 6. Wow nogle fede sko :) - og leopard stof.

  Karen

  SvarSlet
 7. Jeg ville gerne bo hjemme hos dig, Trine, med alle de fede kreationer der tilfalder beboerne på din matrikel. Vil du overveje at adoptere :-)

  I øvrigt kan jeg fortælle at H&M har guldglimmer sko lige nu op til str 41 (YES)til 129 kr, hvis det var noget

  SvarSlet
 8. Oplagt julegaveide :)


  Hilsen

  Mikkel
  iphone reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 9. Hi hi hvor er de bare totalt rock n roll over the top skønne de sko. Måske man skulle en tur omkring Zara omend formen ikke er liiiiiige i skabet for den ortopædkorrektheds andefods mama her, men afterall er det jo kun jul én gang om året så måske de små skulle få lov. Luxen har skam fået lov at vælge et rædsel af en rød tyl kjole i H&M som årets julekjole så lidt har jeg da flottet mig i år (;

  Er spændt på at se hvad leoparden bliver trylet om til

  SvarSlet
 10. WANT! Jeg må i Zara ASAP! Tak for tip :-)

  SvarSlet
 11. Årh, Mette. Måske man snart skulle ta' en smutter til HM...jeg kan nemlig ikke finde dem på deres hjemmeside - eller kan jeg?

  SvarSlet