torsdag den 19. december 2013

Skirt & Sweatshirt

Sweatshirten kunne næsten holde til en gipsarm. Den skal nok lige ha' et par friske stikninger - så kører den igen.

Endnu engang har jeg taget udgangspunkt i Kleinformats Attaka mønster. Trine elsker!!! Stoffet er lavet af en lille rest, jeg hamstrede i Stof & Stil for et års tid siden.

Nederdelen er lavet efter dette gratis 'Swan' tyl-nederdel mønster. Min version er dog 'sans' tyl. (Jow jow, man kan vel fransk til husbehov). Wilma får naturligvis ikke originalen at se - så har vi balladen!! Mønstret er fransk, men ret nemt at gå til - så lad dig endelig ikke skræmme væk, såfremt du ikke er fransk-ferm.

Den grønne, lette bomuld er fra Stofdepotet (jeg kan ikke lige finde den hos Rikke - måske der er udsolgt?). Det er simpelthen så fint, det stof - changerende i grønne og brune toner! Hun har også haft en tilsvarende i blå/sort changerende - så fin!

4 dage - så kommer gipsen forhåbentlig af!

A little outfit for Wilma. Once again a sweatshirt made with the Attaka pattern and a skirt based on this free (French) tulle-skirt tutorial/pattern (mine, as you can see, is without the tulle part - and Wilma will never know that the original skirt pattern comes with a tulle layer or I'm in trouble!!!!)

 


 


16 kommentarer:

 1. Love the sweatshirt fabric! I want some for myself. The outfit is super cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. And if there had been a little more fabric it would have been a Trine-sweat and not a Wilma-sweat :-)

   Slet
  2. Unfortunately all I found of this fabric was a little remmant and sadly the store doesn't carry this print anymore!!! Shame on them!

   Slet
 2. Super fint. Den sweatshirt der....... <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Cecilie. Jeg er også pænt forelsket i det print!

   Slet
 3. I'm in love with that sweatshirt!

  SvarSlet
 4. Som altid Trine - WAUW et fint sæt : ) og altså!!! ØV ØV med den gipsarm - jeg måtte lige læse lidt baglæns for at finde årsagen : ( som ergoterapeut studerende så vil jeg så lige tilføje at lige præcis brud i håndleddet kan være rigtig svære at lure - nogle opdager aldrig de har haft et brud - så du er bestemt ingen lortemor ; )

  Og så et lille tip (hvis I ikke allerede har luret det) en tynd pose over gipsen (frysepose eller lign) når der skal tøj af/på så glider det nemt hen over ; ) Min Luna har for ikke så længe siden rendt rundt med kæmpe forbinding på hånden OG maven OG låret pga skoldning af the (lortefar tabte lortemors moderne thekop UDEN hank så den væltede med nylavet the lige ud over hende) og der brugte vi tippet med en pose over hånd og det virkede super godt - selv de smalleste bluser kunne komme af og på ; )

  Kh Karina

  Ps. Har forresten lige lånt en kopi af din header samt et foto af leo-tørklæde til link til din blog samt tørklæde DIY - håber det er ok?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for tippet - det vil jeg da fluks bruge ...de sidste 3 dage :-)
   Og hvor synd for din Luna. Håber det er helet fint?!

   Og du skal være velkommen til at låne.

   Kh

   Slet
  2. Velbekomme : ) ja det var så synd for hende, men heldigvis er det helet rigtig fint, hånden kan man intet se noget på allerede her efter små 3 mdr og på mave og lår er det kun ganske små områder der nu kan anes helt lys hud på ellers er det næsten ikke til at se nu og overalt er huden fin glat og jævn som før - så det skal nok blive helt fint igen - heldigvis : )

   Og tak.

   Og så må du og familien have en rigtig glædelig jul - og uden gips kan jeg regne ud så, dejligt : )

   Slet
 5. Hvor ser hun da bare smart ud i sit fine tøj:)

  SvarSlet
 6. Som altid fantastisk tøj fra din hånd :0) og stoffet til sweat blusen er jeg meget misundelig på ;0)

  SvarSlet
 7. nøj hvor er det bare et lækkert sæt... Du er bare SÅ hammer dygtig, hvem der blev klædt på i tøj fra din hånd

  SvarSlet