lørdag den 12. december 2009

Babushka på svampe....

Så er endnu en julegave produceret - babushkaer til den smukkeste, lille pige...(og nu håber jeg, den kan bruges, selvom der har sneget sig både grønt og blåt ind - det er jo 'alsår ik' rigtige prinsesse-farver, ivel?!'...)
- Kløverkjolen er såmænd også en julegave til en anden lille lækkermås....


11 kommentarer:

 1. Herlige kjoler - så lekkert satt sammne med de forskjellige stoffene!!! Trenger nok ikke være redd for at de ikke faller i smak!!!

  Klem fra Hilde

  SvarSlet
 2. Kjolen kom med posten idag, den er intet mindre end fantastisk, Anna skyndte sig at prklamere, at det var hendes,- og den passer perfekt. Billeder på bloggen følger en af dagene ;)
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  De er da også skønne dine nye kreationer.
  KH. Pialouise

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord, piger....og dejligt at høre at kjolen hitter, Pialouise - jeg vil glæde mig til at se billeder af Anna....

  Glædelig (for)jul til Jer


  kh

  SvarSlet
 4. Trine, de er bare vildt skønne, som dine klude altid er :-)...du kunne da ikke finde tid til en 104 med babushkaer og svampe, kunne du?Det haster overhovedet ikke - synes det er super lækkert med den grønne til det lilla!
  ;-)anne.dorte@mail.dk

  SvarSlet
 5. Må jeg vende tilbage efter jul, Anne Dorte - så kan jeg nok få tid til at sy dig en kjole...:-)

  kh

  SvarSlet
 6. Det er da de fineste kjoler!
  Og sjovt at se stof am nselv har brugt kombineret på en helt anden måde:)

  SvarSlet
 7. Ja, det er lidt hyggeligt at se de forskellige idéer...(men jeg kan se, at du også turde kaste dig over lilla-grøn kombinationen - lækker, lækker kjole, du har lavet SiriR)

  kh

  SvarSlet
 8. Det er helt ok, at vi skrives ved engang efter jul - tror bare jeg bliver så grebet af alt dit smækre lækre kluns...og glemmer at lade fornuften råde, jeg kan sagtens stå for diamanter, men hjemmesyet børnetøj nope :- )))

  SvarSlet
 9. Det er da bare de fineste pigekjoler. Og farverne er da helt i orden :)

  SvarSlet
 10. Hei på deg:)
  Herremin for noen nydelig kjoler du lager! Den som kunne vært lita jente igjen, sukk. En sånn sotr kjole med prikkete armer kunne jeg tenkt med i voksenstørrelse, hihi:D

  maya

  SvarSlet