lørdag den 19. december 2009

Bidt af en gal Babushka....

Jeg er da vist på et russisk dame trip, her. Hvor er det bare hyggeligt at sidde og nørkle med de små Babushka-pude-dukker - selvom der efterhånden vist ikke er meget originalt russer over de udgaver, jeg får lavet mig - (så er de da i hvert tilfælde fanget på Studio 54 i ca. 1977...;-)Som det ses, har Wilma kastet sin kærlighed på en af dem - kan I se ligheden...??!!

10 kommentarer:

 1. Uha ja, jeg er virkelig også bidt af en meget gal Babushka! Samler og samler ;-)
  Og må da vist også hellere se om jeg kan få lavet sådan en fin én til min datter - hvis jeg altså ikke er så heldig at vinde din Give Away ;-)

  SvarSlet
 2. Superflotte dukker! Meget russisk i sit udseende - på trods af, at der ikke popper 5 mindre kloninger ud af kroppen! ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå hun er vild med den. Dine babushka'er er virkeligt søde, og denne her matcher jo din datter på en prik:)

  SvarSlet
 4. Hej Trine - er vild med dine damer - især den med det frække hippiebånd :-)

  SvarSlet
 5. Ih, Trine, altså! Hvor er de fine!
  Mine babusjkaer ændrer også udseende for hver gang jeg syr et nyt hold. Og sådan skal det da også være. Tænk sig, hvis vi ikke rørte os ud af flækken på det kreative plan. så kunne vi sy de samme babusjkaer til vores børnebørn og selvom de ville blive fine, så ville det ikke være lige så sjovt. Forandring må der til!
  Jeg kan godt lide, at de ligner waldorfdukkerne lidt i ansigtet.

  SvarSlet
 6. Ligheden er slående - vidunderlige begge to!!

  SvarSlet
 7. Nuuuiii, hvor er de fine!!
  Du er så sej til at sy og kreere :)
  God Jul fra Sarah

  SvarSlet
 8. Sikke flotte dukker og hvor de da matcher fint lillepigen og russerdukken :-)

  SvarSlet
 9. hvor er de også bare fine, jeg har selv været i gang med nogle i dag,(som skal bruge på min blog en gang i januar ;)) og de er så hyggelige at lave,
  kan godt forstå hun faldt for den babushka, den er jo som skabt til hende :)

  glædelig jul.

  SvarSlet
 10. For noen skjønne babuskadukker. De var store: ) Det kommer godt til syne når den lille søde pigen holder godt rundt den.

  SvarSlet