onsdag den 6. januar 2010

Seneste genbrugsfund....og lidt sommer og sol

Har slet ikke fået flashet seneste fund - et børneskrivebord + tilhørende stol fra 1977 - erhvervet for den nette sum af kr. 125,- hos den lokale Genbrugs.

Jeg havde overvejet at male det, men jeg synes egentlig at den almueblå og orange-røde farve er rigtig fin - og så måske pyntet med det skønne retro fugletapet på bordpladen (og 10 gange gulvlak...:-)

Planen var, at Luna skulle have vidunderet - men, men - hun synes vist ikke der er nok bordplads, så i stedet skal bordet muligvis pynte søsters maison (i folkemunde 'Gjesing Gods'. Hun, hendes dejlige mand og deres lækre 3 børn bor ude på Djursland i Morten Korch'sk idyl; en gammel skole, de har istandsat - og bordet vil passe perfekt ind der...)
...og så lige et skud sommer og sol. Jeg færdiggjorde endnu en Wilma-tunika igår - så, nu er vi klar til foråret - og det kan ikke komme hurtig nok!!! Blev der sagt!!!


11 kommentarer:

 1. Det var da et godt lille genbrugsfund du gjorde der!
  Og dine tunikaer er bare så søde:)

  SvarSlet
 2. "Århhh, mor - det der, vil jeg gerne have...". Kan vi trille bordet hjem søndag og evt. gemme det af vejen, så kunne hun jo få det af jer i fødselsdagsgave, når den tid kommer - så er hun jo netop startet i skole :o)

  SvarSlet
 3. Vilket fynd! Dina tunikor är så söta! Helt underbara! /petra.h

  SvarSlet
 4. Tak for de søde ord, alle 3.

  Søster Anonyme Sidse - ''det er genialt dét der - huttelihut'' - super idé...så kan du jo selv finde ud af, om det skal tapetseres:-)

  kh

  SvarSlet
 5. Ih, sikke et lækkert genbrugsfund du har gjort! Og endnu en skøn tunika.. altså, hvor du kan :o)

  SvarSlet
 6. Dejligt fund! Og klart enig i at bevare farverne. Tapetet ville være fantastisk til. Har set det flere steder tidligere, men det er ikke lykkedes mig at finde ud af, hvor jeg kan få fat på det.. MÅ bare have noget af det.
  Kan du fortælle, hvor du har købt det? Mange tak:)

  SvarSlet
 7. Jeg har fundet det på etsy.com - men har også lige købt lidt mere på trendales...

  SvarSlet
 8. Gøy å finne fine, gamle, solide møbler. Så nydelig kjole! Litt annerledes fasong og kul knapp.

  SvarSlet
 9. Åhh vad härligt bord och stol... gillar verkligen färgerna på dem! Din retrotapet med fåglar är bara sååå fiin så jag trillar av pinn ;-)
  Tunikan var riltigt vårig och fin den med!

  Kram Lotten

  SvarSlet
 10. Må jeg sprøge hvor du køber dine stoffer (altså tekstiler! ;-) ) henne?? Synes de er rigtig fede og ikke "dem alle har" fra Stof og Stil. Kan godt genkende et par stykker af dem.

  SvarSlet
 11. Stoffet der er brugt til denne tunika - samt mange af mine andre kreationer - kommer fra 70erne...gamle dynebetræk ol. Jeg køber også af og til stof i USA, England og Tyskland...

  kh
  Trine

  SvarSlet