lørdag den 28. september 2013

Hvis du frit kunne vælge noget, jeg skulle sy til dig...

...hvad skulle det så være?

Jeg har måske en lille konkurrence i støbeskeen, som måske handler om noget, jeg måske syer til en, der måske vinder. Bare sådan rent hypotetisk.

Hvad ville du allerhelst vinde, hvis det var dig? En dragt, en maxikjole, en 50er kjole, noget til datteren - eller sønnen?

Her er nogle af mine egne favoritter.


71 kommentarer:

 1. Uden tvivl en 50'er kjole. Den på sidste billede er to die for!!!

  SvarSlet
 2. Uh manner, jeg ville vælge en geraniumkjole til datteren eller en 50'er kjole til mig selv. (Dilemma!)

  SvarSlet
 3. Helt sikkert buksedragt magen til den du har syet til din ældste datter! Den er lækker :)

  SvarSlet
 4. En Wilma-kjole - i min størrelse! Med fiskestof, stjernehimmelstof, svanesøstof eller... Eller... Eller...

  SvarSlet
 5. buksedragt til min datter i sort :-)

  SvarSlet
 6. Så fedt børnetøj du laver, meeen som før også efterspurgt, så elsker jeg jo dine maxikjoler :0)

  SvarSlet
 7. En geraniumkjole til meg selv! For du gjør så mye stilig med de kjolene!

  SvarSlet
 8. Åh, hvor ville jeg elske at få en 50'er kjole til mig selv.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 9. Dine 50'er kjoler er helt fantastiske!

  SvarSlet
 10. En buksedragt til mig selv :D

  SvarSlet
 11. Du syr jo så mange fantastisk smukke ting, men tror jeg ville vælge en maxikjole til mig selv ;)
  Julie (j.rindom@gmail.com)

  SvarSlet
 12. Noget til børnene - En heldragt, kjole eller et fedt sæt tøj bestående af bukser og trøje :) Jeg er en buksepige og går derfor ikke med kjole.

  SvarSlet
 13. Helt klart en kjole til mig selv:-) Tænk sig at kunne få syet en fed kjole i MIN størrelse - og jeg er altså ikke den mest slanke ål i åen;-)

  SvarSlet
 14. Sjovt som jeg altid tænker 'noget til min datter'... jeg har jo også en søn, og migselv... Hun er bare så let at lave en smuk kjole til (let og let, jeg kan ikke.... *suk*). Jeg ville sikkert se fin ud i Lunas buksedragt...
  Men hvis det nu var til min søn, så ville han se sej ud i et par sweat pants. Hvor benene går ind forneden, med opslag. Ikke så meget harems, men lidt... Måske med stjerner? Han elsker turkis... Han er høj og tynd, det ville da være oplagt. Tja, det ville jeg vælge du måtte lave.

  -Kamille

  SvarSlet
 15. Jeg ville helt klart vælge en kjole til mig selv! I samme stil som den brune på sidste billede

  SvarSlet
 16. Altså min store datter(som snart bliver 18 år)kunne godt tænke sig buksedragten du har syet til Luna.(den syntes hun er super flot)Det er ikke altid hun er begejstret for de ideer jeg kommer med,mine sy- evner rækker heller ikke altid helt til det jeg gerne vil;0)Så det er ofte de små jeg laver noget til(de er ikke så kritiske mht udseende;0)
  Sååååå,vi håber da du laver sådan en konkurrence:0)
  God weekend.
  Kh Laila.

  SvarSlet
 17. jamen jeg kan jo slet ikk vælge for både buksedragterne til både mor og stor pige er skønne. de fine kjoler til pigerne men også den skønne maxi kjole... det er jo et svært valg når du laver så meget lækkert.

  SvarSlet
 18. Jeg er ret vild med den gul-orange med blomsterne. Sådan en ville jeg ønske mig!

  SvarSlet
 19. Ikke noget nemt valg, med alle de lækkerier du laver..

  Vil nu nok alligevel vælge en buksedragt med lange ærmer, lynlås foran og så i sort, grå eller brun jogging-stof.
  Sådan én der er til at kravle i, når der er tid til hygge.

  JA, sådan én gad jeg RIGTIG godt eje

  SvarSlet
 20. Buksedragten... Men altså tror jeg ville elsker alt du syede :-)
  KH Gitte

  SvarSlet
 21. Drenge bluserne er da for skønne!

  SvarSlet
 22. En kjole til mig selv tror jeg :)

  SvarSlet
 23. En 2591'er til mig selv!!! Med 3/4 lange ærmer. Uden tvivl :-)

  SvarSlet
 24. Klart en maxi-kjole. Og du viser her i indslaget er møgfed i stoffet :-)

  SvarSlet
 25. Hei, denne bloggen var ny for meg, utrolig masse flott her, har bladd meg langt bakover! Imponert, inspirert og begeistret! Takk for titten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser jeg kanskje la kommentaren i feil innlegg her. Men da legger også jeg inn en kommentar i "vurderingsvekta" di. En kjole bare tilmeg hadde jo vært vidunderlig, eller en ledig topp :)

   Slet
 26. Åååå du lager sååå mye fint! Men dersom jeg skulle valgt, så ville jeg hatt en av dine 50-talls kjoler. Du har laget flere ut av et veldig flott mønsteret, med lommer, som er spesielt vanskelig å finne. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg den! :D

  SvarSlet
 27. Jeg ville helt sikkert vælge en kjole til Asta, som nok var lidt for stor, så den passer perfekt, når hun er lidt større. Jeg er allermest forelsket i den med stjernestof og synes også at den med svaner er fantastisk!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 28. Hvis jeg helt frit kunne vælge blev jeg nødt til at vælge noget der ikke er på billederne. Ikke at det ikke er skønne ting! For det er det! Men du lavede en gang nogle skønne stramme nederdele i fløjl med trendser og knapper... Sådan en ville jeg bede om hvis jeg skulle få budet...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 29. Helt klart den blomsterede 50'er kjole til migmigmig! :-)

  SvarSlet
 30. Uhhh det er jo vildt svært at skulle udvælge en favorit blandt alle dine smuksakker.
  Men alligevel ville jeg vælge en 50'er kjole til mig selv, de er så skønne.
  Jeg er også vild med buksedragten du lige har syet ;-)

  SvarSlet
 31. En maxi-kjole! De er så fiiiine, dem du laver. Hvis jeg ikke selv havde det fantastiske Simplicity 2591-mønster, så ville jeg klart have valgt en af dem. De er SÅ skønne!!!!!!!

  SvarSlet
 32. Er vild med dine maxikjoler og buksedragter - enten til mig eller min datter :-)

  SvarSlet
 33. Du er uden tvivl den blogdame jeg kender der bedst til at sy drengetøj, så jeg ville mega gerne vinde noget sejt drengetøj fra din hånd. Et par lækre bukser eller en sweat :-)

  SvarSlet
 34. Ofte tl at forkæle mig selv - er helt vild med den brune kjole med blomster.... Det andet også skønt, men drengene får jeg selv lavet til (og meget inspireret af dit Billy bukser er et hit her hjemme, hvor de er omdøbt til gangnamstyle bukser) og pigen min er ikke til kjoler men til gangnamstyle bukser så får hende ikke lokket hende ned i en af dine smukke kjoler desværre....

  SvarSlet
 35. Altså - jeg ville skynde mig at deltage - uanset hvad. Men da jeg har været heldig at købe et par af dine kjoler til pigerne - må det være mor-tid - hvis jeg kan ønske. Er både forelsket i dine maxikjoler - og buksedragter har jeg endnu ikke turdet kaste mig 'ned i' - men hvis de kyndige hænder stod bag sådan en, skulle jeg med glæde hoppe i den:)

  SvarSlet
 36. Helt klart en kjole til mig!

  SvarSlet
 37. Åh, det skulle helt klart være en af de smukke 50'er kjoler med lommer, som du laver. Jeg drømmer om at hoppe i en af den slags kjoler. De er SÅ flotte og jeg elsker kjoler, men jeg er virkelig ikke særlig god til at sy og alle de vintagekjoler jeg finder passer slet ikke til min form og de gange, hvor du har solgt noget, har jeg ikke været hurtig nok eller størrelsen har ikke passet. - Så skulle du på nogen måde få den fantastiske idé at lave sådan en slags give away - såe ... ville jeg da helt sikkert deltage (og skulle jeg så ske at vinde ville jeg elske min vundne kjole til evig tid!)

  SvarSlet
 38. Årh drømmer sådan om en af dine fantastiske 50'er kjoler.

  SvarSlet
 39. Hold da op! Jeg ville sy en kjole til mig selv a la himmel kjolen - og hvor i alverden er det smukke stof fra? Det som ligner en stjernehimmel. Det er da dybt fantastisk. Vil du sende mig en mail på s082831@gmail.com med svar? Kh Anne-Sofie

  SvarSlet
 40. Jeg drømmer rigtig meget om at Olivia på 5 skulle danse afdansningsbal i én groovy kreation med strut under. Suk... ♡♡♡ /Natalia

  SvarSlet
 41. Hmm... Hvor begynder man? Måske en buksedragt til mig? Eller chris-bukser til mindstemand? Eller en fantastisk himmelkjole til Vilma? Eller buksedragt til hende? Uh... Jeg er spændt på, om den hypotetiske konkurrence bliver til noget :)

  SvarSlet
 42. Uhhhhh, den er svær. Måske man skulle kaste sig ud i en af dine buksedragter?
  Krydser fingre, drømme koster jo ikke noget. ;o)

  SvarSlet
 43. Åhh, det er et svært spørgsmål - første indskydelse er en kjole til mig selv, men faktisk er jeg ikke så god til kjoler, så måske jeg vil blive mest glad for at se datteren i en smuk kjole - fx i stil med dråbekjolen eller den sorte med blå fugle … eller bukser eller sweat til lillemanden? Den seneste med biller er alt for fin … ej, det må være en kjole til hende den lille forkælede (snart) 2-årige :)
  Mvh Sabine (aberdabei.tumblr.com)

  SvarSlet
 44. Maxikjole eller en a la den gule med blomster.
  Doscani@icloud.com

  SvarSlet
 45. Uha den er svær, men tror det må blive en kusine kjole,( tror jeg du kaldte den) eller en kjole til datteren. Men den er sgu svær, for du laver jo kun fede ting:-)

  SvarSlet
 46. Du er simpelthen så sej til at sy :-) Har længe været forelsket i din maxi kjole med luftballonerne på, så ville da være helt fantastisk at komme til at eje sådan en. Er også ret betaget af sweatshirten som du har syet til din søn og kunne da egentlig godt tænke mig at sy sådan en selv. Kender du evt. til et voksen-mønster?

  SvarSlet
 47. En maxikjole eller heldragt i jersey <3

  SvarSlet
 48. Altså....det er jo svært at vælge mellem alle de lækre ting...men sønnike ville blive glad for et par af de seje drenge-baggy-busker, jeg ville elske en af kjolerne med 3/4 lange ærmer (det kunne jo være i batikstoffet eller et af de grafiske stoffer) ...og datterlil ville bestemt elske en buskedragt (det ville hende mor nu også...:-))-med stjerner, svaner eller noget andet lækkert...:-)

  SvarSlet
 49. Ja tak ville jeg så bare sigen, for jeg er vild med alt du laver!
  Men jeg tror nok jeg ville være egoistisk og ønske mig noget til mig selv:)

  SvarSlet
 50. En af dine fantastiske 50'er kjoler eller en buksedragt - all for me, mine piger har så rigeligt i skabbet, og moderen køber oftere til dem end til mig selv ;-). Måske fordi det er nemmere at købe tøj til nogle, der passer alt i alderssvarende størrelser.

  SvarSlet
 51. you have the cutest kids ever.. and make the most perfect clothes for them too

  SvarSlet
 52. Synes dine kjoler er helt fantastiske. Hvis jeg skulle vælge skulle det være Simplicity 1652 eller Simplicity 2591 med korte ærmer.
  Synes at jeg har rigtig svært ved at finde kjoler der passer. Er virkelig smal for oven og har brede hofter. Så A-formede kjoler er vidst vejen frem ;-)
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 53. Ja så, skulle det da helt sikkert være din buksedragt :) Den er så fin!!

  SvarSlet
 54. Du laver jo bare så super fine ting! Ville nok vælge en 50ér kjole eller en kortere version af maxi kjolen. :)

  SvarSlet
 55. Åh der er så mange finde ting - men for ikke længe siden lavede du en utrolig smart jumpsuit til din datter (dit indlæg fra onsdag den 18 sept. "Sewing for Kindergarten"). nøj den vil være smart til både min datter (til når hun bliver lidt ældre - eller til mig selv i min størrelse ;)

  SvarSlet
 56. Tror bestemt Mathilde ville være super-tilfreds med en jump-suit, magen til den du sidst syede til Wilma... Med print og glimmer... Den er bare super-lækker :-)

  SvarSlet
 57. Det er jp svært at vælge mellem alle dine fine ting, men tror det må blive en buksedragt til mig selv :)

  SvarSlet
 58. Du syr jo så mange lekre klær, og om jeg skulle eie et produkt fra deg måtte det bli en kjole.
  Kanskje en 50 talls kjole i spreke farger?

  Mvh astrid.d@gmail.com

  SvarSlet
 59. Åh jeg ville så gerne have svanekjolen i voksenstr.!!!! :-)

  SvarSlet
 60. Uhhh en 50'erne kjole tror jeg, men elsker altså også dine kjoler til wilma

  SvarSlet
 61. En buksedragt til mig selv - åh det ville være top Nice ;-)

  SvarSlet
 62. En buksedragt til mig selv eller en kjole.
  Det ville være totalt luksus at få syet et stykke tøj :)

  SvarSlet
 63. Åh jamen jeg har skam flere ønsker: maxikjole, high-low kjole eller buksedragt..

  SvarSlet
 64. Jeg har fulgt med læææænge og jeg har altid drømt om en kjole, som passede mig rigtig...som sad til de rigtige steder og bare så super ud!

  SvarSlet