tirsdag den 24. november 2009

Et par kjoler.....

...jeg lige fik trang til at flashe, da jeg så at Tine havde kigget forbi bloggen min....det er nemlig Tine, der har suppleret mig med nogle af stofferne til kjolerne her - og så synes jeg da lige hun (og I) skulle se, hvad hun er 'medvirkende' til at fremtrylle...;-)

I'm a Bytinster addict - hun smider altså om sig med lækre, vanedannende stoffer, den dame...ta' et kig i hendes etsy-shop og bliv med-afhængig.....


13 kommentarer:

 1. Jeg er altså lidt vild med den gule.. er den til salg?

  SvarSlet
 2. Tak for roserne - og desværre, Christina - de er begge Wilmas kjoler...:-)

  kh

  SvarSlet
 3. hejsa
  Jeg har luret med noget tid og er nu NØDT til at spørge - sælger du dine ting et sted? JEg er SYG med den øverste kjole og dine puder med broderier! Eller pudE..? Har vist kun set én..

  SvarSlet
 4. Hejsa 'I like my money....' - hmmmm - puder kan jeg vist ikke ta' æren for - det er da vist kun den elefantpude fra min gavevandring, jeg har fremvist her på bloggen....

  Men, tak for de søde ord om kjolerne....og nej, jeg sælger ikke som sådan nogle steder - eller dvs. har gjort det indimellem på trendsales, men kun ganske lidt, da jeg ikke har tiden til at 'gøre mere ved det'. Indimellem kan jeg dog godt ta' et par bestillinger ind, når jeg føler, jeg har overskudet til det - man er i hvert tilfælde altid velkommen til at spørge.

  kh

  SvarSlet
 5. Trine, de er helt fantastiske!!! Den med den lille ugle er gansk henrivende, fede farver! Glæææder mig til at 'mærke' julekjolen :-))

  SvarSlet
 6. Tak, Anne-Dorte - og du skal ikke vente længe....kjolen er netop færdig og om mit helbred vil, får jeg den sendt afsted imorgen

  kh

  SvarSlet
 7. Trine - jeg bliver nødt til at spørge dig, hvilket snitmønster du tager udgangspunkt i? Jeg kan godt lide, at den ikke er stor i kroppen.. vil du dele? Den gule sag - Er det gul velour du har brugt? Jeg kan ikke helt gennemskue det? Det er altså VILDT fed..

  SvarSlet
 8. Hejsa Christina

  Det er gul fløjl - det bli'r ikke bedre...

  Det er et gammelt 60er mønster, jeg har taget udgangspunkt i....

  (Den gule er dog lidt bredere end den brune i modellen)

  Jeg har en ny a la den gule på tegnebrættet - med lidt tilføjelser...;-)

  kh

  SvarSlet
 9. Jeg er vildt begejstret for den kjole.. Den nye kjole du har gang i, er den til salg? Og hvad med størrelsen? Tak for svar før.. æv jeg ikke sådan kan købe modellen..

  SvarSlet
 10. Jeg skal da lige overveje og jeg skal lave en til salg...nu må vi se - som sagt, så er den også kun i mit hoved endnu....skal lige se, om den bli'r lige så skøn irl, som den er i mine forestillinger...;-)

  kram

  SvarSlet
 11. underbart med en uggla på klänningen!

  SvarSlet
 12. Tak for linket ;)
  Hvor er de altså bare fine!! Jeg er også ret vild med firkløver kjolen.
  Jeg må være skadet, jeg kan kun se "tasker" i alt stof, haha, så det er bare skønt at se hvordan andres kreative hoved kan trylle sådanne fine ting frem som dine!!

  SvarSlet