onsdag den 25. november 2009

....bukser til drengene....

Der går desværre aaaaaalt for lang tid mellem drenge-kreationerne her i hytten - og underligt nok eftersom jeg har 2 af slagsen...(indrømmet - det er bare sjovere at sy pigetøj - sådan er det bare....), men nu havde jeg lige fået det her lego-agtige stof ind ad døren og vupti - et stk. baggy drengebuks med gule tittekanter og lego på benet, meget søde ik'?


(Så er der sørget for at den ene kusine har noget at gi' den anden kusines sønner i julegave...;-)

10 kommentarer:

 1. sikke nogen lækre bukser ;-) har selv en dreng, men det er også begrænset hvad jeg får syet til ham

  SvarSlet
 2. Så kola...det legotyget var ju så fin till applikationer...var köper man det...Vi kanske skulle kunna byta en liten bit tyg om du har mer? Hör av dig..
  Kramar

  SvarSlet
 3. Hej alle - tak for de søde ord

  og Re-dizain

  Jeg har desværre kun ganske lidt tilbage af legoprintet - men jeg har købt det på etsy.com - du kan evt. finde lige det lige her:

  http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=vt_related_1&listing_id=34394663

  God fornøjelse

  kram
  Trine

  SvarSlet
 4. Hold da op nogle fede bukser! Hvordan gør man i øvrigt med de dersens tittekanter? Det ser vildt godt ud, men jeg når aldrig længere end til tanken om dem ...
  Polka

  SvarSlet
 5. Det tittebånd, jeg har brugt her, er færdigkøbt - og ved bukserne her, ligger jeg simpelthen bare båndet mellem de 2 stykker stof, der syes sammen, således at båndet 'titter' ud ved sammensyningen...hmm - lød det helt hen i vejret - det er nu ikke særlig problematisk, når man sidder med det....måske jeg skulle lave en tutorial på et tidspunkt?!

  kh

  SvarSlet
 6. Næh, det lyder ikke helt hen i vejret ;-) Jeg må også hellere snart prøve at lave en. Men hvis du har lyst og tid, ville det da være fedt, hvis du kunne lægge en tutorial herind. Du har jo sikkert ikke andet at lave her i december ... :-b
  Polka

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fede drenge bukser, specielt dem med den gule titte-kant.
  Hilsen Stine

  SvarSlet
 8. Sikke nogle FEDE drenge bukser!
  Er specielt vilde med dem med den gule titte-kant!

  Hilsen Stine

  SvarSlet